NIKAD NIJE KASNO

Prva šetnja s Hazel Bee: Slavni glumac u 57. ponovno uživa u roditeljskim brigama

Američki glumac Liev Schreiber, zvijezda televizijskog serijala "Ray Donovan", potkraj kolovoza ove godine dobio je treće dijete.

Četvrtog listopada proslavio je 56. rođendan, a mjesec dana prije toga dobio je treće dijete i tako se vratio "u pelene". Zvijezda televizijskog serijala "Ray Donovan" u kojem igra naslovnu ulogu, sudeći po osmjesima i poljupcima sa svojom 30-godišnjom suprugom Taylor Neisen - nikad nije bio sretniji. Par je snimljen u šetnji New Yorkom, dok je Taylor u nosiljci čuvala kćerkicu Hazel Bee, rođenu 27. kolovoza, dok je glumac na uzici vodio njihovog psa.

Premda mnogi nisu vjerovali da njihova veza ima šanse za uspjeh, i ovaj put se pokazalo da život piše najnevjerojatnije priče. Liev Schreiber i Taylor Niesen upoznali su se dok je ona kao dadilja čuvala njegove sine Sashu i Kaija iz veze s engleskom glumicom Naomi Watts, a na početku njihove veze Taylor je bila točno dvostruko mlađa od popularnog glumca.

image

Taylor je nosila bebu, a Liev je vodio - psa

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da su postali roditelji objavili su na Instagramu uz fotografiju ručice svoje kćeri, a na rođenju Hazel Bee čestitala im je i 55-godišnja Naomi Watts, s kojom je Liev Schreiber i nakon prekida 11-godišnje veze ostao u odličnim odnosima.

image

Liev Schreiber i Taylor Neisen vjenčali su se u lipnju nakon šest godina veze

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

S Taylor Neisen, bivšom misicom i strastvenom ljubiteljicom divljih životinja, glumac se vjenčao u lipnju ove godine, kad je njegova draga bila u visokoj trudnoći, a njihova "moderna obitelj" očito je vrlo funkcionalna i odlično funkcionira. Naime, Liev Schreiber čest je gost u kući i na obiteljskim slavljima svoje bivše partnerice Naomi Watts, koja se ljetos nakon šest godina veze udala za kolegu Billyja Crudupa. Upoznali su se na setu Netflixovog serijala "Gipsy", pa svi zajedno slave školske uspjehe 15-godišnjeg Sashe i 14-godišnjeg Kaija Schreibera. A tu je i Crudupov 14-godišnji sin William Atticus iz veze s bivšom partnericom Mary-Louise Parker.

image

Liev Schreiber i Taylor Neisen zaljubljeni su kao na početku veze

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 03:53