Velika promjena!

Prvo najavio da se ženi, a sad će u penziju? Simon Cowell shvatio je da mu treba predah

Mnogima omiljeni član žirija emisije Britain‘s Got Talent odlučio je stati s intenzivnim tempom rada te se posvetiti obitelji.

Jedan od članova žirija svjetski poznatog glazbenog Showa Britain’s Got Talent, Simon Cowell, djelomice odlazi u mirovinu. Naime, Simon je odlučio svoje karijerne obaveze svesti na minimum te provoditi više vremena sa sinom Ericom i budućom suprugom Lauren. Čini se kako je Cowell doista promijenio pogled na život, a sve je počelo ukazivati na to nakon što se doznalo da je zaprosio djevojku Lauren Silverman, s kojom je u vezi čak osam godina.

Ipak, i dalje će raditi na poznatim TV emisijama u Velikoj Britaniji i SAD-u, ali u nadolazećim godinama većinu vremena planira provesti s obitelji.

image

Čini se kako je Cowell doista promijenio pogled na život, a sve je počelo ukazivati na to nakon što se doznalo da je zaprosio djevojku Lauren Silverman, s kojom je u vezi čak osam godina.

COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Cowell je u siječnju zatvorio gotovo sve urede svoje tvrtke Syco TV, čije je sjedište u Ujedinjenom Kraljevstvu i zadržao samo nekolicinu osoblja.

Mirror doznaje kako je Cowell u pandemiji shvatio da previše radi te da bi to moglo utjecati na njegovo zdravlje, posebno ako nastavi istim tempom.

Čitajte i: Vječiti neženja sprema se pred oltar! U 63-oj je sto posto siguran da je ona - ona prava

“Pandemija, ali i njegova ozljeda leđa nakon biciklističke nesreće koja se dogodila 2020. godine potaknule su ga da sa 62 godine preusmjeri svoj život ka obitelji", tvrdi izvor koji je dodao i kako će Simonu to zasigurno teško pasti, s obzirom na to da je navikao na intenzivan tempo.

image

Simon je odlučio svoje karijerne obaveze svesti na minimum te provoditi više vremena sa sinom Ericom i budućom suprugom Lauren.

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Novi je tempo potpuno drugačiji od onoga kako je Cowell živio kada je pokrenuo X Factor, za koji se govorilo da je jedna od emisija desetljeća.

Kako omiljeni, ali i po mnogima najstroži sudac, izgleda sada kada ima više vremena za sebe, moći ćemo vidjeti u novoj sezoni showa Britain's Got Talent koji kreće s emitiranjem u svibnju.

Linker
17. travanj 2024 22:17