DA U DIVLJINI

Razgledajte luksuzni arhitektonski biser usred ničega u kojem se oženio Kanye West

Američki reper i arhitektica vjenčali su se u omiljenom odredištu slavnih u kojem za udobnost gostiju brine više ljudi nego ih luksuzni resort može primiti.

Hoće li luksuz u kojem se vjenčao američkom reperu Kanyeu Westu, posljednjih godina poznatijem po umjetničkom imenu Ye, donijeti sreću u drugom braku s arhitekticom Biancom Censori, koja već godinama radi za njegov brend Yeezy, tek će se vidjeti.

Par se vjenčao u tajnoj ceremoniji, a reper je prošlog mjeseca objavio pjesmu pod nazivom "Censori Overload" koja je posveta njegovoj novoj odabranici. A stihovi "Biblija kaže, neću više imati seks prije braka" sada dobivaju proročansko značenje.

image

Smatra se minimalističkim arhitektonskim biserom

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA

Kanye je prije dva mjeseca finalizirao razvod od reality zvijezde Kim Kardashian, a nakon kraha njihovog braka, repera su povezivali s ljepoticama poput Julije Fox i Chaney Jones, no niti jedna od njegovih romansi nije potrajala dulje od nekoliko mjeseci.

image

Kanye West i Bianca Censori

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako god, izbor skrivene minimalističke destinacije pokazuje Westovu namjeru da svoj turbulentni život dovede u ravnotežu, čemu Amangiri resort i služi.

image

Za želje gostiju brine se 240 članova osoblja

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA
image

Kompleks je uređen minimalistički

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA

Smješten je u pustinji američke savezne države Utah, a svojim gostima jamči apsolutnu privatnost i čisti luksuz usred – ničega. Hotel se svojom arhitekturom idealno uklopio u okruženje doline s pogledom na šarene stijene. Amangiri ili "mirna planina" okružen je s pet nacionalnih parkova, brojnim spomenicima te Američkim indijanskim rezervatom. Usred pustinje smješten je prekrasan bazen iz kojeg se može uživati u spektakularnom pogledu, a na raspolaganju je i spa centar sa saunom, cold plunge bazenom, fitness centrom i yoga paviljonom.

image

Nalazi se usred pustinje, ali gosti uživaju u luksuzu

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA

Otvoren je 2009. godine, proteže se na 240 hektara i omiljeno je odredište slavnih koji ondje mogu uživati u i luksuzu po cijeni od 3500 dolara za noć.

image

Cijena noćenja je od 3500 dolara na više

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA

Kompleks su projektirali arhitekti Marwan Al-Sayed, Rick Joy i Wendell Burnett, a uređen je minimalistički. Svaka soba ima pogled na fascinantni pustinjski krajolik, a bazen je podignut oko stijene koja uranja u njega.

image

Resort je otvoren 2009.

AMANGIRI/PLANET/PROFIMEDIA

Za želje gostiju brine se 240 članova osoblja koji se gostima, prema njihovoj želji, obraćaju prezimenom ili osobnim imenom.

Linker
16. travanj 2024 00:49