ELIKSIR LJUBAVI

Rijedak prizor: Zlatan Ibrahimović i supruga Helena stigli zajedno na premijeru filma

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović na premijeru filma o Asteriksu i Obeliksu stigao je sa svojom životnom partnericom Helenom Seger.

Njegova epska priča o putu do sportskog uspjeha i idola mladih diljem svijeta mnogo je puta opjevana, no švedska nogometna legenda Zlatan Ibrahimović još ima aduta kojima nas nastavlja iznenađivati.

Početkom godine svjetsku je javnost zadivio i nasmijao kao zaštitno lice kampanje za švedski lanac H&M, čija je zvijezda i holivudska glumica Jane Fonda, pionirka aerobika, koja je Zlatanu pokazala nekoliko neprocjenjivih individualnih treninga za održavanje kondicije.

image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger na pariškoj premijeri filma o Asteriksu i Obeliksu

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

A sad se odlučio i sam malo zabaviti, pa je stigao na parišku premijeru filmskog hita o šašavim galskim junacima Asteriksu i Obeliksu koji svoju djedovinu štite od invazije Rimljana.

image

Imaju dva sina

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kultni strip iz šezdesetih godina prošlog stoljeća preveden je na 77 svjetskih jezika, a čitao ga je i mali Zlatan. I to na jeziku svojih roditelja - otac Šefik mu je podrijetlom iz BiH, a majka Jurka iz Hrvatske, a s njima je odrastao u švedskom Rosengardu, na periferiji Malmöa.

Na premijeru je stigao sa svojom životnom partnericom Helenom Seger, s kojom odgaja sinove Maximiliana i Vincenta Ibrahimovića.

image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger sa sinovima Maximilianom i Vincentom

TRF IMAGES/SHUTTERSTOCK

Švedska Beyonce, kako su tamošnji mediji prozvali Helenu Seger, jedanaest je godina starija od njega i trideset centimetara niža od svog korpulentnog partnera, a zajedno su već dva desetljeća.

image

Nogometaš obožava ferrarije

@LUCASGRO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Upoznali su se kad je Zlatan svojim sportskim Ferrarijem zagradio njezin Mercedes, zbog čega se Helena na njega izvikala. "Mislim da mu se baš to svidjelo", ispričala je Seger u razgovoru za Elle i dodala da slavni nogometaš uopće nije bio njezin tip.

image

Zlatan Ibrahimović

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

No, očito se prevarila, pa svog dragog redovito bodri s tribina, ali nije tipična WAGsica, žena nogometaša koja slavu svog partnera koristi za vlastitu karijeru. Dapače, vrlo je samozatajna, a njeni se medijski istupi mogu nabrojiti na prste jedne ruke.

image

Početkom godine zabavljali su se na plaži u Miamiju na Floridi

ROBERT O‘NEIL/MN IMAGES INC/LCD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Karijeru je započela kao model, diplomirala je ekonomiju, a kad je upoznala Zlatana bila je menadžerica u duhanskoj industriji. Premda njihovu vezu prate brojni tračevi i glasine, pogledi na pariškoj premijeri filma "Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo" govore da je ljubav među njima cvjeta kao prvog dana i nakon dva desetljeća zajedničkog života.

Linker
14. travanj 2024 06:16