Princeza od Walesa sa sinom Louisom

 DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK
VELIKO SLAVLJE

Rođendanska fotografija: Princ Louis slavi peti rođendan, sve više nalikuje na starijeg brata

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton omiljeni je član kraljevske obitelji kojem će pripasti posebno mjesto u ceremoniji krunidbe njegova djeda Charlesa 6. svibnja.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton omiljeni je član kraljevske obitelji kojem će pripasti posebno mjesto u ceremoniji krunidbe njegova djeda Charlesa 6. svibnja.

Maleni princ Louis, najmlađi sin prestolonasljednika, princa Williama i Kate Middleton, princeze od Walesa, odavno je postao omiljena figura britanske kraljevske obitelji. Svojim iskrenim reakcijama, negodovanjem i kršenjem protokola lani je danima nasmijavao naciju i cijeli svijet, te zadavao brige svojoj mami koja nije znala pronaći način da primiri i utiša svog nestašnog i zaigranog sinčića.

image

Rođendanski portret princa Louisa snimljen je na njihovoj ladanjskoj kući Adelaide Cottage u Windsoru

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Povodom njegovog petog rođendana, koji slavi 23. travnja, prinčevski je par na svom službenom profilu na Instagramu objavio Louisove portrete snimljene na njihovom ladanju, u kući Adelaide Cottage u Windsoru. Na jednoj fotografiji koju je početkom travnja za tu prigodu snimila Millie Pilkington, službena fotografkinja britanskog dvora, princ Louis sjedi u tačkama napunjenim zemljom i travom, koje vozi njegova mama, a na drugoj pozira sam s nestašnim osmijehom na licu.

Princ Louis je treće dijete kraljevskoga para, te četvrti u nasljednom redu za prijestolje, a za svoje rođendanske portrete primio je brojne čestitke i komplimente. "Lijep na mamu", "Neka mu je sa srećom", "Omiljeni član kraljevske obitelji", "Pamtim dan njegova rođenja, godine lete", "Neka zuvijek ostane tako vedrog duha"... glase neki od najčešćih.

Maleni Louis posebno je povezan s djedom Charlesom, čijoj će krunidbi nazočiti u subotu 6. svibnja. Kako će dječak podnijeti sve ceremonijalne i protokolarne izazove koji ga toga dana očekuju, tek ćemo vidjeti. No, sigurno je da će ga toga dana na oku morati držati roditelji, jer se djed njime neće imati vremena baviti. Kao što je to bilo lani na svečanosti povodom jubileja pokojne kraljice Elizabete II. Tada se Louis mami kreveljio, dobacivao rođakinjama i izvodio razne druge dječje gluposti, sve dok ga djed Charles nije posjeo sebi u krilo, gdje se napokon smirio.

Linker
28. travanj 2024 04:37