AL PACINO

 PROFIMEDIA
IPAK RASTAVA

Rodila je prije tri mjeseca, ali s 83-godišnjim Al Pacinom ne vidi zajedničku budućnost

Noor Alfallah u postupku rastave od holivudskog velikana Ala Pacina zatražila je skrbništvo nad njihovim 3-mjesečnim sinčićem Romanom.

Noor Alfallah u postupku rastave od holivudskog velikana Ala Pacina zatražila je skrbništvo nad njihovim 3-mjesečnim sinčićem Romanom.

Da će četvrti put postati otac legendarni američki glumac Al Pacino, koji je u travnju proslavio 83. rođendan, saznao je u trenutku kad je bio uvjeren da je njegova afera s 54 godine mlađom Noor Alfallah - završila. No, vezi je dao novu priliku nakon što je test očinstva pokazao kako je Al Pacino uistinu tata malog Romana Alfallaha Pacina, rođenog prije tri mjeseca.

Da je njihovoj vezi sad definitivno došao kraj pokazuje sudski zahtjev Noor Alfallah kojim je zatražila skrbništvo nad sinom, a sve bitne odluke o njegovoj budućnosti koje se primjerice tiču obrazovanja, vjeroispovijesti, kako je navela, i dalje će donositi zajednički s ocem svoga djeteta.

image

Al Pacino i Noor Alfallah u New Yorku

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U zahtjevu za skrbništvo navedeno je kako je dijete začeto prirodnim putem i posljedica je odnosa Noor Alfallah i Ala Pacina, priloženo je i priznanje očinstva koje je slavni glumac potpisao pred svjedocima, a očekuje se kako će sud odrediti i visinu mjesečne svote potrebne za njegovo uzdržavanje, ako se bivši parnteri to ne uspiju sami dogovoriti. Noor Alfallah ima redovite mjesečne prihode kao direktorica u Sonyju i nije egzisetncijalno ugrožena, ali smatra da otac treba pridonijeti, koliko može, skrbi zajedničkog djeteta.

Kako se neslužbeno doznaje iz krugova bliskih slavnom glumcu, Al Pacino neće imati nikakvih primjedbi na zahtjeve Noor Alfallah, jer je svjestan da će zbog njegove životne dobi budućnost malog Romana prije svega ovisiti o skrbi njegove majke.

image

Poktraj kolovoza par je izašao na večeru s prijateljima, a sad je objavljeno da se rastaju

PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako je poznato holivudskoj legendi je Roman četvrto dijete, dok je Noor, za čiju je trudnoću javnost doznala u svibnju, prvi puta postala majka. S Alom Pacinom je vezu započela tijekom pandemije koronavirusa, a prvu zajedničku fotografiju Noor je objavila u travnju. Al Pacino ima i troje odrasle djece: 33-godišnju kćer Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant, te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona s glumicom Beverly D‘Angelo.

Linker
26. travanj 2024 22:35