PROFIMEDIA
REKLA JE ‘DA‘

Romantična prosidba na jezeru Como: Tko je Nina Agdal kojoj je milijunaš ispunio sve želje

Na ruci danskog topmodela i bivše Victorijine anđelice blista dijamantni prsten kojim se zaručila za američkog hrvača i influencera Logana Paula.

Na ruci danskog topmodela i bivše Victorijine anđelice blista dijamantni prsten kojim se zaručila za američkog hrvača i influencera Logana Paula.

Danski topmodel i bivša Victorijina anđelica, 31-godišnja Nina Agdal promjenama svog izgleda proteklih je godina izazivala brojne kontroverze. Nekoć je modne piste i naslovnice uglednih časopisa osvajala svojim zanosnim oblinama, ali je u jednom trenutku znatno smršavjela, tumačeći to novim zahtjevima i standardima koje modelima nameće industrija mode i ljepote. No, 28-godišnjem Loganu Paulu, muškarcu svog života, američkom profesionalnom hrvaču i influenceru, čije se osobno bogatstvo procijenjuje na više od 140 milijuna dolara, Nina Agdal je savršena takva kakva je. I to joj je mnogo puta pokazao u proteklih 14 mjeseci koliko su u vezi, a posebno na romantičnim zarukama i prosidbi koju je za svoju dragu upriličio na talijanskom jezeru Como.

Bio je to prizor iz snova. "Prije četrnaest mjeseci osvojila si mi srce i otad sam beznadno zaljubljen u tebe. Moje srce pripada tebi, najljepšoj ženi koju sam ikad vidio i od tog prvog dana sam čekao na ovaj trenutak. Neka ovaj dijamantni prsten bude simbol naše veze koji će nas zauvijek povezivati, jer svoj život više ne mogu zamisliti bez ljubavi koju osjećam prema tebi", izjavio je Logan Paul klečeći na obali talijanskog jezera Como, a svojoj je dragoj prije prstena darovao i par dijamantnih naušnica.

image

Zaručnici Nina Agdal i Logan Paul odmor su nastavili u talijanskom ljetovalištu Portofinu

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ti si ljubav mog života, ti si žena iz mojih snova kakvu se nikad nisam usudio niti zamisliti da postoji. U moj život si ušla kad sam već bio izgubio svaku nadu da ću pronaći savršenstvo u ljudskom obliku, a sad kad sam te pronašao ne želim se više ikad razdvojiti od tebe. Hvala ti što ćeš ostatak svog života proživjeti uz mene, a moj brat i najbolji prijatelj Jake Logan u tebi je dobio prijateljicu i sestru. Hvala ti i na tome", izjavio je Paul Logan, koji je svoju dragu nakon romantične prosidbe na planinskom jezeru poveo na more. Njihovo prvo odredište je luksuzno ljetovalište Portofino, dragulj đenoveške rivijere, kao stvoren za uživanje u hedonizmu.

Par je 17. svibnja proslavio prvu godišnjicu svoje veze, a tada je Paul Logan Nini Agdal otkrio dar iznenađenja - romatnično putovanje početkom srpnja u Italiju. Nina Agdal rođena je 26. ožujka 1992. u danskom gradiću Hillerodu, a njezinu ljepotu na ulici je primijetio lovac na talente koji ju je pozvao da se prijavi na natjecanje Elite Model Look. Premad nije pobijedila, Nina Agdal je potpisala ugovor s poznatom agencijom, a kad je postala punoljetna i maturirala preselila se u Sjedinjene Države, gdje je njezina karijera doživjela streloviti uspon.

Plavokosa manekenka zelenih očiju u ljubavi, pak, nije imala toliko sreće sve dok nije upoznala Logana. Bila je u kratkim vezama s glazbenikom Adamom Levineom, frontmenom benda Maroon 5, hodala je s Maxom Georgeom, članom boy benda The Wanted, te s holivudskim superstarom Leonardom DiCaprijem. Njezina jedina duža veza bila je Jackom Brinkleyem-Cookeom, sinom legendarne manekenke Christie Brinkley.

Linker
27. travanj 2024 02:04