Yvonne Strahovski

 CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
OBITELJ SE ŠIRI

Samozatajna zvijezda serije ‘Sluškinjina priča‘ objavila da je opet trudna u 41-oj

Australska glumica poljskog podrijtela Yvonne Strahovski majka je dvojice sinova sa suprugom Tim Lodenom, a proslavila se ulogom u serijalu "Sluškinjina priča".

Australska glumica poljskog podrijtela Yvonne Strahovski majka je dvojice sinova sa suprugom Tim Lodenom, a proslavila se ulogom u serijalu "Sluškinjina priča".

Australska glumica Yvonne Strahovski, zvijezda serijala "Sluškinjina priča" u kojem igra ulogu Serene Joy, sa suprugom, američkim glumcem Timom Lodenom najesen će treći put postati majka. "Idemo dalje, predstavljam vam trudnički trbuščić broj 3. Naš pas Pizza se ugurao na sliku, a naš mali mršavko broj 2 skriva se u pozadini", napisala je glumica u objavi na svom profilu na Instagramu. "Ponovno si nas ostavila bez riječ", "Kaka divna vijest", "Sretno", "Volimo te", "Još jedan sin ili...", glase najčešće poruke njezinih pratitelja koji su majci dvojice sinova čestitali na trećoj trudnoći.

image

Yvonne Strahovski i Tim Loden roditelji su dvojice sinova

JORDAN STRAUSS/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK

Yvonne Jaqueline Strzechowski odrasla je u obitelji poljskih imigranata u predgrađu australskog grada Sydneyja, gdje su Božena i Piotr Strzechowski stigli iz rodne zemlje u potrazi za boljim životom. Nakon prve uloge u školskoj predstavi odlučila je postati glumica, a prvu ulogu u Sjedinjenim Državama dobila je u serijalu "Chuck". Da bi američki gledatelji lakše zapamtili njezino ime počela se potpisivati kao Strahinovski, a prije jedne od glavnih uloga u "Sluškinjinoj priči" dvije sezone odradila je u popularnom kriminalističkom serijalu "Dexter".

image

Ekipa "Sluškinjine priče": Amanda Brugel, Stephen Kunken, Yvonne Strahovski, O-T Fagbenle, Elisabeth Moss, Sam Jaeger i Ever Carradine

DOMINIC CHAN/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK DOMINIC CHAN/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

Samozatajna glumica sa suprugom Timom Lodenom odgaja 4-godišnjeg sina Williama i 1,5-godišnjeg sinčića, čije ime još nije priopćila javnosti, a u razgovoru za britanski mjesečnik Glamour ispričala je kako je izgledao njezin povratak na posao s prvom bebom u naručju.

image

O-T Fagbenle i Yvonne Strahovski na gala predstavljanju nove sezone "Sluškinjine priče" u Torontu lanjskog rujna

DOMINIC CHAN/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK DOMINIC CHAN/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

"To je definitivno bio najteži period mog života. Za ulogu majke i sve napore koji prate prve mjesece s bebicom koju sam uz to i dojila, morala sam se vratiti na posao... Bila sam neispavana, hormoni su me tresli i nisam se željela odvojiti od sinčića, a dok sam snimala suprug ga je čuvao u mojoj kabini. A ja sam sa seta jurila u kabinu da ga podojim i budem s njim, pa sam se na putu iz uloge okrutne zlice Serene Joy prešaltavala u brižnu majku i suprugu punu bezuvjetne ljubavi za svoje dečke", ispričala je Yvonne Strahinovski.

"Nisam bila samo fizički toliko iscrpljena da mi se od muke samo plakalo, nego me i emocionalno ubijalo što nisam stalno s bebom, ali sam, gledajući unatrag, shvatila da sam vjerojatno upravo zbog tako brzog povratka na posao naučila još više cijeniti svaki trenutak proveden s djecom", zaključila je Yvonne Strahovski.

Linker
27. travanj 2024 09:51