Novi početak

Sandi Pego morao je napraviti težak potez: Nakon dugih sedam godina došao je kraj!

Poznati tiktoker i finalist Plesa sa zvijezdama zatvorio je jedno poslovno poglavlje. Protekli vikend stavio je ključ u bravu u omiljeni zagrebački Ritz Club čiji je bio suvlasnik.

Nakon sjajnog poslovnog perioda tijekom kojeg je zasjao u showu Ples sa zvijezdama, Sandi Pego našao se pred novim izazovom. I to ne baš lijepim. Jedna od naših najvećih zvijezda TikToka ovog se vikenda oprostio s jednim dijelom njegovom života, a riječ je o popularnom Ritz Clubu koji je posljednjih godina bio njegov veliki projekt.

Zagrebački influencer i poduzetnik na svom je Instagram storyju priznao da je nakon sedam godina morao zatvoriti Ritz Club. U poduljoj objavi Pego je objasnio i razloge ove odluke, za koju kaže da mu je bila najteža u posljednje vrijeme.

image

Nakon uspjeha u Plesu sa zvijezdama u kojem je završio kao drugi, Pego je doživio poslovno razočarenje.

LUKA DUBROJA

"Iza mene je duga noć. Selili smo naš Ritz.i moram priznati da mi nije bilo nimalo lako. Bila je to duga i teška noć", kazao je uspješni tiktoker o svom potezu koji je rastužio mnoge jer se Ritz Club među velikim brojem Zagrepčana od samih početaka nametnuo kao omiljeno mjesto za noćni izlazak.

Pego je naglasio da ključ u bravu nije stavio svojom voljom. Naime, kako je objasnio, vlasnik prostora u kojem se nalazio klub od njega i njegovo poslovnog partnera tražio je da se isele zbog prenamjene zgrade.

"Bilo je puno špekulacija oko ove priče. No, jedina je istina da vlasnik "naše" zgrade i jedne iza nje ima nove planove s njima", pojasnio je Pego, koji je i dodao da u ovom trenutku ne zna kakva je budućnost Ritza.

"Za sada ću uzeti odmor od svega. A gdje će nam biti nova adresa i hoće li se naš novi projekt zvati Ritz ili nekako drugačije, odlučit ću u narednim tjednima", kazao je Pego, kojemu će odmak od vođenja kluba dobro doći budući da uskoro postaje tata. Njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić, apsolventica talijanistike na zagrebačkom Filozofskom fakultetu i bivša plivačica, trudna je osam mjeseci tako da ga čeka vrlo uzbudljivo ljeto na privatnom planu.

"Kad mi je Cindy rekla za trudnoću, prvo sam mislio da je posrijedi neslana šala. Uvidjevši ipak da je istina, samo su krenule suze...", rekao je Sandi za nas u travnju ove godine.

Čitajte i: SREĆA ZBOG DOLASKA BEBE: SANDI PEGO OTKRIVA DA JE ZAPLAKAO ZBOG SRETNE VIJESTI

Linker
16. travanj 2024 19:58