KANSKE PRIČE

Scarlett Johansson iznenađena ponašanjem slavnog glumca: Jednom od najvećih je prekipjelo

Jedna od najiščekivanijih premijera "Asteroid Cityja" na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu okupila je glumačku ekipu snova predvođenu Tomom Hanksom i Scarlett Johansson.

Najprestižnija pozivnica na Azurnu obalu za svakog filmaša dolazi iz Cannesa, grada zlatnih palmi u kojem se filmovi dočekuju ovacijama, baš kao što je to bio slučaj mnogo puta i ove godine. A jedan od najjačih aduta najvećeg filmskog festivala ove godine bila je dugo iščekivana premijera filma "Asteroid City" kultnog američkog redatelja Wesa Andersona.

image

Tom Hanks i Scarlett Johansson

LOIC VENANCE AFP
image

Tom Hanks

LOIC VENANCE AFP

On je u svom novom filmu "Asteroid City" okupio all-star glumačku ekipu koju predvode Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton, Jason Schwatzman, Jeff Goldblum, Margot Robbie, Maya Hawke, Matt Dillon, Wiliem Dafoe, Edward Norton i Steve Carell. Zbog toga je crveni tepih "Asteroid Cityja", koji donosi priču o filmskoj ikoni iz pedesetih i konvenciji mladih astronoma u američkoj pustinji koja je prekinuta događajima koji će zauvijek promijeniti svijet, bila sigurno među najuzbudljvijima ove godine. Film u kina stiže 16. lipnja ove godine, a producenti su ga definirali kao znanstveno-fantastičnu komediju za odrasle.

image

U jednom trenutku mu je prekipjelo

ANTONIN THUILLIER/AFP/PROFIMEDIA
image

Činilo se da je Tom Hanks izgubio živce

ANTONIN THUILLIER/AFP/PROFIMEDIA
image

Nitko nije znao što se događa

ANTONIN THUILLIER/AFP/PROFIMEDIA
image

Ekipa filma ‘Asteroid City‘: Wes Anderson, Adrien Brody, Tom Hanks, Alexandre Desplat, Scarlett Johansson, Damien Bonnard, Hope Davis i Bryan Cranston

CHRISTOPHE SIMON AFP

No, slavni oskarovac Tom Hanks, kojeg mnogi s pravom smatraju jednim od najboljih i najsvestranijih holivudskih glumaca svih vremena, jer s lakoćom pokriva široki dijapazon teških uloga - od autista i vojnika do udovaca i samohranih očeva, uoči premijere je pokazao veliki dio svojih glumačkih transformacija. U jednom je trenutku zbog loše organizacije izgubio živce - priča se da je razlog bio taj što su mu suprugu Ritu Wilson odveli u pogrešnom smjeru, pa slavni glumac više nije znao gdje je jer najveće zvijezde na crveni tepih dolaze bez mobilnih telefona koji bi im tamo samo smetali - pa je napravio scenu pred kolegama i kad su ih napokon ponovno spojili. A nakon toga se uživio u ulogu i grimasama nastavio zabavljati okupljene.

image

Tom Hanks sa suprugom Ritom Wilson

PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP

Prva do njega bila je njegova kolegica Scarlett Johansson kojoj ništa nije bilo jasno, a nakon premijere oboje su dobili najveći pljesak publike u dvorani. Svi se slažu da bi "Asteroid City" mogao biti veliki hit u kinodistribuciji, a za svoju ulogu Tom Hanks sigurno neće biti nominiran za još jednu Zlatnu malinu, kao što je to bio slučaj s ulogom Elvisovog menadžera pukovnika Toma Parkera u lanjskom hitu "Elvis". Zbog pretjerane maske i šminke u filmu je jedva dolazila do izražaja glumčeva izražajna mimika, pa je pred kamerom izgledao - okamenjeno.

image

Tom Hanks

CHRISTOPHE SIMON AFP
image

Tom Hanks, Scarlett Johansson, Wes Anderson i Jason Schwartzman

ANTONIN THUILLIER AFP
Linker
19. travanj 2024 22:30