KAKVA POTVRDA

Seks ikona 80-ih: "Povijest se ponavlja nakon 27 godina: unuka stiže u lipnju!"

Holivudska zvijezda Kim Basinger, zvijezda erotske drame ‘Devet i pol tjedana‘, presretna je što njezina kći Ireland Baldwin čeka djevojčicu.

Prije četiri desetljeća smatarli su je seks ikonom Hollywooda, nezaboravne su njezine uloge u filmovima "Devet i pol tjedana", "L.A. povjerljivo", "Batman", "Bez milosti" i mnogim drugim blockbusterima osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, no na kraju je Kim Basinger zrele godine zbog pogrešnih poslovnih i privatnih odluka dočekala bankrotirana i šest godina se borila za skrbništvo nad kćeri Ireland Baldwin koju je dobila u svom drugom brakom s glumcem Alecom Baldwinom.

No, kako to obično biva život se sastoji od uspona i padova, pa je Kim Basinger neposredno nakon proslave svog 69. rođendana u prosincu lanjske godine saznala da će u lipnju 2023. postati baka.

image

Njezin život je danas daleko manje glamurozan nego na vrhuncu slave

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezina je kći na Silvestrovo na svom instagram profilu objavila snimku ultrazvuka i tako svojim obožavateljima priopćila da s glazbenikom Andréom Allenom Anjosom poznatijim po umjetničkom imenu RAC, dobitnikom Grammyja za najbolji remiks pjesme "Tearing Me Up" 2017., čeka bebu.

Vijest je sad dirljivom objavom prokomentirala i buduća baka Kim Basinger koja je iskopala snimku ultrazvuka svoje trudnoće s kćerkicom.

"Nakon 27 godina povijest se ponavlja. Kad sam dobila prvu sliku ultrazvuka s Ireland rukom sam na njoj napisala što sam na njoj prepoznala - četiri šapice i repić, a to sam rekla i svom ginekologu dr. Liu, koji se tada od srca nasmijao. A sad me prvom snimkom unučice počastila Ireland i jedva čekam da u lipnju zagrlim njezinu kćerkicu i svoju unučicu", napisala je Kim Basinger koja je od 2014. u sretnoj vezi s frizerom Mitchom Stoneom.

image

Alec Baldwin i Kim Basinger s kćerkicom 1996.

KEITH BUTLER/SHUTTERSTOCK

Od Irelandinog oca Aleca Baldwina razvod je zatražila nakon sedam godina braka, a formalno-pravno su se razveli nakon dvije iscrpljujuće godine natezanja po sudu. Bitka za skrbništvo nad Ireland je nakon toga potrajala još četiri godine, a Ireland se zbog izloženosti stresu u najosjetljivijem razdoblju svog odrastanja još dugo morala nositi s posljedicama traume burnog roditeljskog prekida.

"Svaki razvod je težak za dijete, a naš je bio - ajme, majko. Ireland sam odgajala nekonvencionalno želeći da odrasta slobodna, da njezino djetinjstvo bude puno ljubavi i prijatelja," ispričala je Kim Basinger koja će kćeri s baka servisom uskakati u skladu sa svojim obavezama kad god joj to bude potrebno.

Linker
19. travanj 2024 13:05