grubnićeve anđelice

Seksi izdanja za kraj! Nives, Maja i Indira trudile su se donijeti glamur i u teškim vremenima

Stilist Marko Grubnić potpisivao je modni identitet dama angažiranih na showu "Tvoje lice zvuči poznato". Poigravao se frizurama, šminkom i odjećom, prizivajući duh talijanskih zabavnih emisija.

"Samo za mog supruga! Svaki put poslije snimanja na kućnom pragu pojavila bi se neka druga žena! Tajna dugovječnog braka", našalila se glazbenica Indira Levak nakon završetka showa "Tvoje lice zvuči poznato". Budući da je bila jedna od sutkinja u showu Nove TV, Indira se iz tjedna u tjedan poigravala modnim izdanjima u kojima je glavnu riječ vodio stilist Marko Grubnić. Suprug ju je pohvalio, rekavši da je ljepota tu da se pokazuje, a ne skriva. "Top, top", dodao je Levak gospodski komentar pored fotografije svoje supruge.

Od TLZP-a se pozdravila i Nives Celzijus, Indirina kolegica iz žirija.

Uoči finala pohvalila se seksi izdanjem i otkrila da joj je ova sezona draža čak i od one u kojoj je sama odnijela pobjedu. "Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži", napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj pozira u seksi haljini visokog proreza, visokih čizmica i bujne kose. Marko Grubnić voli svoje klijentice vidjeti u seksi izdanju, a kod Nives to je rješenje koje se nameće samo od sebe - bez greške.

Od showa su se pozdravili i voditelji - Maja Šuput i Frano Ridjan.

Pjevačica je pozirala uz svog suvoditelja i zahvalila se svima koji su tijekom projekta s njima surađivali. Posebna zahvala otišla je publici. "Hvala svima, bilo je ovo zaista zabavno i sjajno iskustvo. Čestitke kandidatima, žiriju, produkciji... Najveće hvala publici pred televizijskim ekranima, ipak je sve ovo bilo zbog vas", zaključila je pjevačica, poziravši u svečanoj haljini obasutoj šljokicama.

Linker
19. travanj 2024 04:10