Zaljubljena i sretna

Selena Gomez potvrdila da opet ljubi i to bliskog suradnika bivšeg dečka Justina Biebera

Selena Gomez i Benny Blanco godinama se kreću u istom društvu, ali je njihova ljubav planula tek prije šest mjeseci.Da su stvari ozbiljne potvrđuje i to što Seleninog novog dečka na Instagramu prati i njezina majka Mandy Teefey.

Dočekali smo i taj dan! Američka pjevačica i glumica Selena Gomez, koja je u srpnju proslavila 31. rođendan, ponovno ljubi. Premda je u svojoj pjesmi "Single Soon", plesnom hitu za kraj ljeta, kako ga je opisala prije nego što je objavljen njegov video, opjevala vlastitu slobodu i poručila da biti singl ne znači biti samo bez dečka, nego i bez problema, čini se da zvijezda kultnog televizijskog serijala "Only Murders In The Building" ponovno nije odoljela onom svima poznatom osjećaju - leptirića u trbuhu.

Njezin izabranik je crnokosi glazbeni producent Benny Blanco, koji je od Selene stariji četiri godine, a ne smeta joj, čini se, što je Benny jedan od najbližih suradnika njezinog bivšeg, kanadskog pjevača Justina Biebera.

image

Selena Gomez i Benny Blanco

TWITTER/BENNY BLANCO

Godinama se kreću u istom društvu, ali je njihova ljubav planula tek prije šest mjeseci. A sad je došlo vrijeme i za potvrdu veze o kojoj se u glazbenim krugovima šuška već tjednima i mjesecima, pa je Selena Gomez na svom Instagram Storyju objavila zajedničke fotografije s markantnim Bennyjem i objavi poručila da nikad nije upoznala čovjeka koji toliko brine o njoj i njezinim potrebama.

Na jednoj fotografiji Selena i Benny nazdravljaju u društvu zajedničke prijateljice Paris Hilton, a na drugoj je Selena glavu oslonila na njegovo rame i tako pokazala da joj je Benny ne samo ljubav, nego i najveća podrška. Da su stvari ozbiljne pokazuje i to što Seleninog novog dečka na Instagramu prati i njezina majka Mandy Teefey.

image

Selena Gomez potvrdila je vezu s Bennyjem

MICHAEL TRAN AFP

Selena je dosad lajkala brojne Bennyjeve objave, a posebno ju je razveselio izlazak njegove kuharice "Open Wide" koja je u knjižare stigla prije mjesec dana. "Napokon", napisala je i uz poruku objavila brdo emojija.

Benny Blanco je, pak, na svom profilu objavio fotografiju iz kreveta sa Selenom čija je glava na njegovom ramenu, dok on spava ušuškan ispod debelog jorgana. Nema šanse da ju je snimio sam, a od Selene, autorice fotografije, očigledno je dobio privolu da je objavi i tako potvrdi njihovu vezu.

Uz fotografiju je objavio šaljivu poruku koja završava izljevom njegove ljubavi i riječima "Volim te", a u međuvremeno se doznalo i kako je Benny bio glavni gost na proslavi Seleninog 31. rođendana.

image

Selenin osmijeh govori više od riječi

MICHAEL TRAN AFP

Prije Bennyja Selena je bila u vezi s britanskim glazbenikom Zaynom Malikom, a među njezinim bivšim ljubavima posebno mjesto pripada kanadskom pjevaču Justinu Bieberu, s kojim je u burnoj vezi s povremenim prekidima povela osam godina.

"Sama sebi sam privatno i profesionalno bila najveći neprijatelj, jer sam si stvarala pritisak da budem najbolja u svemu što radim... Dugo mi je trebalo da shvatim kako je to put u propast, koji će me mentalno, fizički i profesionalno uništiti", izjavila je Selena Gomez u lanjskom dokumentarcu. No, sve to je sada za nju daleka prošlost, a pred njom su novi profesionalni i privatni izazovi, među kojima veza s Bennyjem Blancom ima posebno mjesto.

image

Selena Gomez zablistala je na svečanosti Academy Museum Gala u Los Angelesu prije nekoliko dana

MICHAEL TRAN AFP
Linker
13. travanj 2024 12:44