Serena i Olympia

 SERENA WILLIAMS/INSTAGRAM
ČESTITAMO

Serena Williams rodila drugu kćerkicu i objavila video: "Dobrodošao kući, moj prelijepi anđele"

Legendarna američka tenisačica drugu je kćerkicu rodila dva tjedna uoči proslave šestog rođendana svoje starije kćeri Olympije.

Legendarna američka tenisačica drugu je kćerkicu rodila dva tjedna uoči proslave šestog rođendana svoje starije kćeri Olympije.

Petogodišnja Olympia Ohanian, kći legendarne američke tenisačice Serene Williams i njezinog supruga Alexisa Ohanianisa dobila je kćerkicu. "Dobrodošla kući, moj prelijepi anđelu", napisala je tenisačica u objavi na TikToku na kojoj je prvi put pokazala četveročlanu obitelj i bebicu u jastuku za novorođenče.

Da čekaju drugu djevojčicu Serena Williams i Alexis Ohanian otkrili u velikom stilu, uz pomoć moderne tehnologije. Bračni par organizirao je tim povodom party, a Serena je odmah dala do znanja da je u, kako je rekla, „ružičastom timu”, budući da se pojavila u ružičasto-bijeloj prugastoj suknji i bijeloj majici koja je otkrivala trudnički trbuh. A mlađa kći rođena je svega dva tjedna uoči šestog Olympijinog rođendana koji će proslaviti početkom rujna.

"Malo sam nervozna, jer nemam nikakav plan za nepredviđene situacije, ako se ispostavi da će ipak biti dječak”, našalila se tada Serena u videu koji je objavila na YouTubeu. Bračni par priredio je zabavu na otvorenome, uz dekorativne balone u duginim bojama, šarene aranžmane, dekice za goste i natpisom „Naša sljedeća velika avantura”. Za malu dozu neizvjesnosti, Ohanian je naručio žutu tortu, a to je napravio u prvom redu zbog toga kako bi iznenađenje za malenu Olympiju bilo veće. Nakon rezanja torte i uz glazbenu podršku DJ-a, uslijedilo je i spektakularno otkriće – Ohanian je pozvao sve da pogledaju prema gore i tada su dronovi svjetlima na noćnom nebu ispisali „It‘s a girl!” („Djevojčica je!”). Svi okupljeni atraktivnu su objavu popratili razdraganim povicima i pljeskom, a najsretnija je bila Olympia koja se iskreno raduje sestrici.

image

Alexis Ohanian i Serena Williams na njujorškoj MET Gali

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Osvajačica 23 Grand Slam naslova svoju je drugu trudnoću objavila u svibnju na Instagramu, objavom niza fotografija sa suprugom, na kojima se vidi i njezin trudnički trbuh. Napisala je tada i kako se cijela obitelj veseli pozivu Anne Wintour na Met Galu. Modna svečanost je i bila prva prilika za Serenino pojavljivanje u javnosti s trudničkim trbuhom u prvom planu.

Linker
27. travanj 2024 06:42