U ČEMU JE TAJNA?

Serijski preljubnik slavi rođendan, a bivša partnerica i njena mama pišu mu hvalospjeve

Američki NBA košarkaš Tristan Thompson proslavio je 32. rođendan uz hvalospjeve Khloe Kardashian i Kris Jenner u njihovim čestitkama.

Možda je serijski preljubnik, ali je i najbolji tata što je Khloe Kardashian očito najbitnije. Pa tako osvajački pohodi i afere američkog košarkaša Tristana Thompsona, oca njezine djece - kćerkice True koja 12. travnja slavi peti rođendan i sedmomjesečnog sinčića čije ime još nisu otkrili javnosti - padaju u drugi plan i ne mogu zasjeniti radosti njihovog obiteljskog zajedništava i druženja.

Slavni NBA košarkaš 13. ožujka je proslavio 32. rođendan, a tim povodom je 38-godišnja Khloe Kardashian na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila njegovu fotografiju s kćeri True, neimenovanim sinčićem, te šestogodišnjim sinom Princeom Oliverom kojeg je dobio u vezi s Jordan Craig i za kojeg mjesečno plaća 40 tisuća dolara alimentacije. Na preslatkoj fotografiji True i Prince Oliver drže u naručju bebicu, a sve klince grli Tristan Thompson, igrač Chicago Bullsa.

"Sretan ti rođendan Tristane, ti si uistinu najbolji otac, brat i ujak. Tvoja ljubav, pažnja, zagrljaji, tvoj šašavi zabavni ples, urnebesne priče za uspavljivanje, igra i šetnje s klincima pokazuju da u tebi kuca srce djeteta. Moja rođendanska želja za tebe je da ostaneš jak, strpljiv i slobodan, kao što i jesi, te da nastaviš biti tu za svu svoju djecu, jer vjerojatno nemaš pojma koliko ti njima značiš, a mene kao majku činiš najponosnijom na svijetu. Sretan ti rođendan, tatice bebice!", napisala je u Khloe Kardashian u svojoj poruci.

image

Kris Jenner, Khloe Kardashian, True Thompson i Kim Kardashian

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

Čestitala mu je i nesuđena punica Kris Jenner, koja je napisala kako joj je veliko zadovoljstvo pratiti njegov osobni rast u ulozi oca, prijatelja, brata, ujaka i sina. "Pokazao si mi put i moje si vječito nadahnuće kad se treba suočiti s izazovima koji se naizgled doimaju nepremostivim. No, ti to sve odradiš s takvom lakoćom da se pitam je li to uistinu moguće. Hvala ti što si bio i ostao tako važan član naše obitelji, svi te jako volimo", napisala je 67-godišnja Kris Jenner.

image

Kris Jenner obožava djecu i unuke

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Na objavljenim fotografijama iz obiteljskog albuma nalazi se i Thompsonov 15-mjesečni sin Theo kojeg je dobio u vezi a fitness trenericom i modelom Maralee Nichols, te Tristanov 16-godišnji brat Amari, koji boluje od epilepsije.

Linker
18. travanj 2024 20:43