SLAVNA ČESTITARKA

Severini stigla holivudska čestitka: ‘Ajme Gospe blažena, kako sročiti nešto o njoj?‘

Splitska pjevačica 21. travnja je proslavila 51. rođendan, a najveće iznenađenje stiglo joj je video vezom iz Sjedinjenih Država.

Pjevačica Severina Vučković dobila je posebnu čestitku za svoj 51. rođendan. Stigla joj je video vezom iz Amerike, a objavila ju je na svom profilu na Instagramu. Slavna holivudska glumica Sharon Stone Severini je čestitala rođendan i poručila joj kako je predivna osobna, te radi nevjerojatne stvari za svijet. "Želim ti čaroban rođendan, a nadam se da ćemo se upoznati ove godine", rekla je Sharon Stone.

"Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročit nešto o Sharon Stone… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže…Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između istalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti", napisala je Severina u objavi. Za video je zaslužna Severinina prijateljica Ornela Amulić, poznata po sudjelovanju u showu Big Brother, koja danas radi kao producentica u Sjedinjenim Državama.

Popularna splitska pjevačica jučer je povodom svog 51. rođendana svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijom na kojoj pozira potpuno gola. Crno-bijela fotografija snimljena je prije jedanaest godina dok je Severina bila u visokoj trudnoći sa sinom Aleksandrom, a pjevačica je zauzela pozu u kojoj je slavna fotografkinja Annie Leibovitz svojedobno za naslovnicu časopisa Vanity Fair snimila trudnu Demi Moore. Rođendansko slavlje pjevačica je upriličila u svom omiljenom zagrebačkom restoranu Okrugljak, a slavila je u krugu najbližih prijatelja koji su joj, među ostalim, poklonili tortu na tri kata s njenim fotografijama.

Linker
20. travanj 2024 00:33