Show Ellen DeGeneres završio nakon 19 godina: Njena prva gošća došla je u posljednju emisiju i poklonila joj otirač

Slavna komičarka svoju odluku da više ne radi ‘The Ellen DeGeneres Show‘, komentirala je zasićenjem od istog formata, dok dio javnosti misli da su kraju emitiranja kumovale optužbe dijela njezinog produkcijskog tima.

Američka komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (64), nakon devetnaest godina oprostila se od svog talk showa i televizijskog etera. Posljednja epizoda ''The Ellen DeGeneres show'', emitirana je 26. svibnja i bila je vrlo emotivna kako za voditeljicu tako i za publiku i cijeli njezin veliki tim. U prvom redu među publikom sjedila je i Ellenina supruga, glumica Portia DeRosi.

Iza nje je 3280 emisija i više od 4000 slavnih gostiju, a ona koja je prva gostovala u njezinom showu, ujedno je bila gošća i posljednje emisije.

Radi se o glumici Jennifer Aniston koja je u šali komičarki ponudila posao u svojoj producentskoj kući, a ova ju je glatko odbila. A za kraj joj je glumica poklonila otirač za noge na kojem je pisalo: "Hvala ti za uspomene. Jennifer Aniston". Naime u showu je gostovala čak dvadeset puta.

image

Ellen DeGeneres i Jennifer Aniston u prvom i posljednjem showu slavne komičakre

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U glazbenom dijelu nastupila je pjevačica Pink koja je napisala tematsku pjesmu za show, 'Today's the Day'' za koju je dobila nagradu Emmy te Billie Eilish koja je prvi televizijski nastup imala u showu Ellen DeGeneres.

Komičarka se u svom posljednjem showu prvo obratila publici i zahvalila joj na podršci kroz sve ove godine jer njezin početak nimalo nije bio lak kao prvoj javnoj osobi koja je priznala svoju homoseksualnu orijentaciju.

image

Komičarka i glumica u braku su od 2008.

XPUSPAP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Na posljednji show stigla je i glumcia Portia de Rossi

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

''Zajedno smo gledali kako se svijet kroz ove godine mijenja, ponekad na bolje, a ponekad na lošije. Kada sam 2003. počinjala ovaj show, nisam mislila da će toliko dugo trajati. Nisu mislili ni drugi. Zato jer sam lezbijka, show nije mogao ići u gledanom večernjem terminu pa sam odabrala popodnevni. Zahvaljujući vama, publici, uspjeli smo rasti i održati se sve ove godine. Kada smo kretali bilo je zabranjeno na televiziji reći gej, nisam mogla reći – mi, jer bi to značilo da sam s nekim, nisam mogla reći moja žena jer su tada gej brakovi bili zabranjeni. Danas mogu slobodno reći moja supruga i na to sam ponosna. A sada kada se moj show gasi, slobodno gledajte druge takve emisije'', završila je u svom duhovitom stilu komičarka koja je kao razlog za gašenje svoje popularne emisije navela gubitak izazova, dok mediji nagađaju da je razlog skandal s kojim se suočila sredinom 2020.

Naime, dio njezinog tima optužio ju je za toksičnu atmosferu, rasizam, uznemiravanje pa čak i lošu plaću. Iako sve te optužbe nisu išle na njezin račun, pokrenuta je istraga koja je bacila sjenu na komičarku i njezin do tada vrlo popularan show.

Brojne slavne osobe stale su u njezinu obranu, ona se uspjela sa stilom ograditi od optužbi, ali mnogi misle kako je to bio okidač da Ellen DeGeneres polako svoj show privede kraju.

Linker
18. travanj 2024 20:36