LJETO U ZRAKU

Sjećate li se poduzetnika Srećka Vargeka? Bivši zaručnik Severini je bio najveća podrška

Posljednji proljetni vikend brojni su Zagrepčani i njihovi gosti iskoristili za šetnju i druženje s prijateljima uz kavicu na špici u strogom središtu grada.

Već godinama je subotom popularna zagrebačka špica u u blizini Cvjetnog trga nezaobilazno mjesto za ispijanje kave, a posljednji proljetni vikend mnogi su poznati Zagrepčani i njihovi gosti iskoristili za šetnju središtem grada, subotnju kupovinu i druženje s prijateljima.

Među njima je bio i zagrebački poduzetnik Srećko Vargek, koji je javnosti postao poznat kao vlasnik lanca trgovina WGW, brenda koji je devedesetih stvorio sa suprugom Zdenkom, a njegova ljubavna priča sa splitskom pjevačicom početkom dvijetisućitih bila je jedna od medijski najpraćenijih u zemlji. Srećko Vargek bio je Severenin zaručnik i njezina velika podrška u vrijeme skandala s kućnim videom na jahti, koji je objavljen na internetu i tako izašao u javnost.

image

Josip Radeljak Dikan s prijateljicom

JOSIP MOLER

Sve to su danas samo sjećanja, jer su Srećko Vargek i Severina Vučković na kraju raskinuli vezu i zaruke. Špicom je prošetao i 80-godišnji poduzetnik Josip Radeljak Dikan, koji život ne može zamisliti bez ženskog društva. Fatalni zavodnik čijem šarmu, uz ostale, nisu odoljele glumice Beba Lončar i Ena Begović, te televizijska voditeljica Vlatka Pokos, zagrebačkom špicom je prošetao u društvu atraktivne brinete, te s njom popio piće.

image

Mladen Burnać

JOSIP MOLER/CROPIX CROPIX
image

Josip Sesar sa suprugom

JOSIP MOLER
image

Operni pjevač Ronald Braus

JOSIP MOLER
image

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin

JOSIP MOLER
image

Ministrica Marija Vučković i glazbenik Jurica Popović

JOSIP MOLER
image

Josip Radeljak Dikan s prijateljicom

JOSIP MOLER
image

Sinisa Bužan i Mirela Holy

JOSIP MOLER
image

Srećko Vargek

JOSIP MOLER
Linker
28. ožujak 2024 15:57