Svađa u showu

Skandal zbog Meghan i Harryja i u Americi! Sharon Osbourne branila Piersa Morgana pa su je optužili za rasizam

Skandal koji je izazvao Piers Morgan pokvario je idiličan odnos voditeljica američke emisije "The Talk" i podijelio ih na strane za voditelja i protiv njega. CBS je stopirao show dok se ne utvrde okolnosti, a gledatelji se nadaju da će se "The Talk" što prije vratiti na male ekrane sa sadržajem koji im se sviđa, umjesto da se svađaju i bave sami sobom

Elokventnoj Sharon Osbourne, zaštitnom znaku popularne emisije„The Talk”, temperament zbog koje je gledatelji vole nekad ne ide na ruku. Dokazuje to prašina koju je 68-godišnja supruga britanske heavy metal legende Ozzyja Osbournea uzvitlala uzevši u obranu voditelja Piersa Morgana, najžešćeg kritičara Meghan Markle. Poznato je, naime, da je voditelj, iznerviran reakcijama na Mehganin i Harryjev razgovor s Oprah Winfrey - kojoj su se požalili zbog rasizma – prozvao vojvotkinju lažljivicom i napustio televizijski studio usred emitiranja emisije „Good Morning Britain”. Kako je Morgan u međuvremenu zamijenjen drugim kolegom, Sharon Osbourne pokušala je pojasniti što je njezin prijatelj htio postići istupom.

- Uz tebe sam. Ljudi zaboravljaju da ti je posao reći što misliš. Ti si rekao ono što smatraš istinitim – objavila je na Twitteru.

Među prvima odgovorila joj je Sheryl Underwood, suvoditeljica u emisiji „The Talk" razočarana njezinim postupkom. - Što bi poručila ljudima koji, dok stojiš uz svog prijatelja, mogu osjećati povrijeđeno zbog rasističke konotacije onog što je izgovoreno?- rekla je.

image
Sharon Osbourne posvađala se sa svojim kolegicama u emisiji "The Talk".
CBS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nagli pad najvećeg mrzitelja Meghan Markle! Piers Morgan karijeru je izgradio na ‘ubilačkom‘ nagonu

Čitajte i: Britanci ludi od bijesa, Piers Morgan predvodi u ogorčenim komentarima: ‘Intervju s Harryjem i Meghan je sramota‘

Sharon Osbourne smjesta joj je odgovorila. - Slažem li se sa svim što je rekao? Ne. Sviđa li mi se sve što je rekao? Ne moram se slagati, to je njegovo mišljenje. Ono što branim njegovo je pravo na slobodu govora - rekla je i dodala da ga podržava jer joj je prijatelj.

Privatni mail

U žustru razmjenu mišljenja naknadno se uključila Holly Robinson Peet, druga Afroamerikanka u toj raspravi, ujedno bivša suvoditeljica showa "The Talk". Optužila je Sharon Osbourne kao krivca za svoj odlazak iz emisije "The Talk" prije deset godina zbog navodne rasističke opaske. Rasprava se užarila i počela otimati kontroli... Naposljetku se upleo CBS i odgodio prikazivanje dviju emisija "The Talk" dok se ne raspetljaju okolnosti svađe.

image
Poznato je da Sharon nema dlake na jeziku, stoga nikog nije iznenadilo što je stala u obranu svog velikog, dugogodišnjeg prijatelja.
CBS/PLANET/PROFIMEDIA

No, Sharon Osbourne odlučila da će njezina njezina riječ u žestokoj raspravi biti posljednja. Objavila je privatni mail Holly Robinson Peete koji joj je ova poslala nakon što joj je otkazana suradnja sa CBS-om, uz komentar kako nije nije umiješana u davanje otkaza kolegici. Čni se da je tako htjela dokazati kako Robinson Peete ne govori istinu.

- Nazvala sam te nekoliko puta ali se nisi javljala... Shvaćam da si u osjetljivoj poziciji. Lagala bih kad bih rekla da me nije zaboljelo što se ne odazivaš, ali shvaćam zašto ... - napisala je Holly Robinson Peete u mailu poslanom prije deset godina - u kojem je za svoje nevolje optužila CBS i druge mreže sasuvši na njih drvlje i kamenje. Srećom, interna istraga utvrdi će detalje skandala, popularna razgovorna emisija vratit će se na male ekrane, a gledatelji će odahnuti jer će show „The Talk” opet plijeniti pozornost zabavnim sadržajem umjesto da se bavi samim sobom.

Linker
19. travanj 2024 21:18