Fani Stipković

 INSTAGRAM
JOŠ SAMO MALO

Slatko iščekivanje Fani Stipković: Po mami Hrvat, po tati Španjolac, rođenjem - Meksikanac

Sportska novinarka sa zaručnikom, nogometnim menadžerom Fernandom Hierrom, legendom madridskog Reala čeka sina, a prva beba trebala bi stići početkom listopada.

Sportska novinarka sa zaručnikom, nogometnim menadžerom Fernandom Hierrom, legendom madridskog Reala čeka sina, a prva beba trebala bi stići početkom listopada.

Sportska novinarka Fani Stipković posjetila je nogometni stadion Akron Chivas de Gauadalajara, koji se smatra biserom sportske infrastrukture u Meksiku, a na njemu se udobno može smjestiti 49850 gledatelja. Fani je njegovu ljepotu prikazala u punom svjetlu, a na stadionu se fotografirala sama s trudničkim trbuhom u prvom planu. Fani i njezin zaručnik Fernando Hierro, nogometni menadžer i sportski direktor meksičkog prvoligaša Deportivo Guadalajara, odbrojavaju posljednje tjedne do rođenja njihove bebe koja bi trebala stići početkom listopada.

Početkom ljeta otkrili su da čekaju sina, a Fani se nada da bi dječak mogao krenuti tatinim stopama, jer im je oboma nogomet velika strast. Prije dolaska bebe, tvrde njihovi prijatelji, Fani i Fernando planiraju civilno vjenčanje u Meksiku kamo su se zbog posla preselili početkom godine, a velika svadba na rasporedu je iduće godine. Kako oboje imaju imena koja počinju s "f", pretpostavlja se da će i sin dobiti ime s tim početnim slovom.

image

Fani Stipković

INSTAGRAM

No, to je sada manje bitno od toga da prelijepa trudnica odlično podnosi svoje drugo stanje, nema nikakvih posebnih prohtjeva i nije mnogo dobila na kilaži. Prvenstveno stoga jer Fani pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, te redovito vježba, koliko god je to moguće. Premda se nagađalo hoće li Fani Stipković bebu na svijet donijeti u Meksiku, gdje par živi, u Španjolskoj, domovini njezinog supruga ili u Hrvatskoj, gdje se ovog ljeta u obiteljskoj kući odmarala na rodnoj Korčuli, sad je izvjesno kako će njezin sinčić po mjestu rođenja biti Meksikanac, po tati Španjolac, a po mami - Hrvat.

image

Fani Stipković i u trudnoći redovito vježba

INSTAGRAM/FANI STIPKOVIć

"Upoznali smo se na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima, a među njima je bio i Fernando, legenda madridskog Reala", otkrila je voditeljica te dodala koje su je njegove osobine najviše privukle.

"Njegovo veliko srce je njegova najbolja karakteristika. Puno razmišlja o drugima i svima je spreman pomoći i mogu reći da kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu kao što je Fernando još nisam upoznala", rekla je Fani koja se očito nada da će njihov sin naslijediti baštiniti najbolje osobine svojih roditelja. "Tatinim stopama", napisala je tako u svojoj posljednjoj objavi.

Linker
29. travanj 2024 07:49