Rihanna i A$AP Rocky

 ANGELA WEISS AFP
PRELIJEPA TRUDNICA

Slavlje plodnosti i majčinstva: 35-godišnja pop kraljica uoči poroda snimila modni editorijal

Rihanna, koja s partnerom ASAP-om Rockyjem čeka drugo dijete, objavila je posljednji editorijal koji je snimila u prvoj trudnoći.

Rihanna, koja s partnerom ASAP-om Rockyjem čeka drugo dijete, objavila je posljednji editorijal koji je snimila u prvoj trudnoći.

Sve se promijenilo otkako je lani postala majka, a drugu trudnoću pop kraljica s Barbadosa nosi još glamuroznije i spektakularnije nego prvu sa sinčićem RZA Athelstonom Mayersom.

"Osjećam se savršeno, prepuna energije i spremna na sve izazove. Ako dragi Bog bude želio da imam mnogo djece, to ću i učiniti, majčinstvo je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila", izjavila je Rihanna nakon što je u poluvremenu Superbowla, finalne utakmice američkog nogometa u veljači spektakularnim nastupom u velikom stilu svojim fanovima i cijeloj svjetskoj javnosti otkrila da je ponovno trudna. Dva dana kasnije se s partnerom ASAP Rockyjem i njihovim devetomjesečnim sinčićem pojavila na naslovnici britanskog Voguea, a sad je na svom Instagramu objavila posljednji editorijal, koji je u visokoj trudnoći, svega par dana uoči poroda snimila lani.

"U čast moje prve trudnoće i čarolije koja me potpuno promijenila s dolaskom bebe RZA na svijet objavljujem posljednji editorijal koji sam snimila. Bebica mirno spava u maminom trbuhu i nema pojma koliko je njegova mama otkačena i koliko će biti opsjednuta nakon rođenja", napisala je Rihanna u opisu editorijala koji je snimila na terasi s palmama na obali mora u toplesu.

U sedam sati Riri je skupila više od osam milijuna lajkova za fotografije koje slave snagu žene i ljepotu majčinstva, a njezini pratitelji čestitali su joj na hrabrosti i zaključili da to može samo jedna i jedina pop kraljica s Barbadosa. "Ostavila si nas bez daha", "Nemam riječi", "Prelijepa si", "I visoka trudnoća može biti tako seksi", "Nestvarno savršena"..., tako glase prvi komentari o editorijalu o kome će se dugo pričati.

image

Rihanna i sinčić RZA

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Pjevačica i modna dizajnerica u svibnju je sa svojim partnerom ASAP-om Rockyjem proslavila prvi rođendan njihova sinčića, a ovog ljeta će drugi put postati roditelji. Točan termin ne zna nitko osim najužeg kruga njihove obitelji, a isto tako nije poznat niti spol bebice, kao niti moguća imena o kojima razmišljaju njezini roditelji.

image

Rihanna na MET Gali početkom svibnja

ANGELA WEISS AFP
Linker
25. travanj 2024 23:13