Kraljevska noć

Slavlje puno iznenađenja: Princa Charlesa u ulozi domaćina zamijenio je slavni pjevač, a svu pažnju na crvenom tepihu ukrale su modne veteranke!

U četvrtak navečer u New Yorku je održana humanitarna večer koju organizira kraljevska zaklada Prince‘s Trust. Unatoč izostanku utemeljitelja princa Charlesa, događanje je privuklo brojne poznate.

"The Prince's Trust Gala" i ove je godine opravdao titulu jednog od najglamuroznijih društvenih okupljanja u New Yorku. Umjesto princa Charlesa, koji je ovo događanje pokrenuo 1976., domaćin večeri bio je Lionel Richie. Poznati glazbenik jedan je od ambasadora kraljevske zaklade osnovane s ciljem pomaganja mladima koji se suočavaju s raznim problemima, od nezaposlenosti do socijalne isključenosti, siromaštva, zlostvaljanja te zdravstvenih poteškoća.

image

Lionel Richie s 32 godine mlađom djevojkom Lisi Parigi.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz domaćina Lionela, najveće zvijezde večeri bili su poznati top modeli.

Nove modne snage predstavljale su se sestre Hadid. Gigi Hadid imala je i jednu od najesktravagantnijih kreacija, za razliku od Belle Hadid koja je izgledala vrlo decentno u crnoj haljini otvorenih ramena. Peticu za damski look dobila je i modna veteranka Kate Moss, a najviše pozornosti na crvenom tepihu izazvala je Naomi Campbell u raskošnoj ljubičastoj haljini krinolina kroja.

image

Naomi Campbell

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/PROFIMEDIA
image

Kate Moss

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lily James o tome kako je ‘postala‘ Pamela: ‘Mislila sam da neću uspjeti, htjela sam biti pravedna prema njoj‘

image

Lily James

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Modni autoriteri posebno su pohvalili couture kreaciju britanske glumice Lily James koja je doslovce blistala u srebrnom topu. Poznati uzvanici, osim glamuroznih odjevnih kombinacija, pokazali su i da imaju veliko srce te se ova dobrotvorna organizacija na njezinoj službenoj web stranici već pohvalila da su prikupili znatna sredstva za pomoć mladima uz napomenu da su ih u proteklih 45 godina "spasili" preko milijun.

Linker
25. travanj 2024 00:04