Brooke Shields s kćeri Grier Hammond Henchy

 DIMITRIOS KAMBOURIS GETTY IMAGES VIA AFP
MAMIN PONOS

Slavna glumica uživa u svakom trenutku s mlađom kćeri i priznaje da se boji njezinog odlaska iz kuće

Proslavljena američka glumica Brooke Shields s kćeri Grier Hammond Henchy bila je zvijezda gala svečanosti TriBeCa Ball.

Proslavljena američka glumica Brooke Shields s kćeri Grier Hammond Henchy bila je zvijezda gala svečanosti TriBeCa Ball.

Osamnaestog travnja proslavit će 18. rođendan, a koliko 58-godišnja američka glumica Brooke Shields blista od ponosa i sreće u društvu svoje kćeri Grier Hammond Henchy mogli su se uvjeriti svi uzvanici na gala svečanosti TriBeCa Ball, koja je održana u njujorškoj Akademiji umjetnosti.

Grier Hammond Henchy već smo nekoliko puta vidjeli u vintage dizajnerskim haljinama njezine majke, koje joj - budući da su slične građe - savršeno pristaju, no ovaj put je za svečanost odjenula sivo-bijelo odijelo s uzorkom printa, te crne cipele, zlatnu torbicu i nakit koji su zaokružili cijeli look.

Njezina mama i jedna od najseksepilnijih glumica osamdesetih, koja se proslavila kao tinejdžerka ovih je dana u razgovoru za časopis AARP, čiju naslovnicu krasi, progovorila o svom nevjerojatnom putu od dječje zvijezde do promotorice zdravog načina života u zrelim godinama, te bojaznima od sindroma praznog gnijezda kad joj i mlađa kći ode iz kuće na studij.

image

Supružnici Brooke Shields i Chris Henchy s kćeri Grier lani u New Yorku

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Brooke Shields sa suprugom Chrisom Henchyjem, scenaristom i dramaturgom, slavi 23. godišnjicu braka, a u njega se zaljubila na prvi pogled, čim ga je ugledala na parkiralištu filmskog studija Warner Bros 1999., kamo su oboje došli svojim poslom. Glumica je tada bila u procesu razvoda od teniskog superstara Andrea Agassija, a s Chrisom Henchyjem se vjenčala u travnju 2001. Njihova starija kći Rowan Frances Henchy rođena je 15. svibnja 2003., a Grier je na svijet došla istog dana i u istom rodilištu kao i Suri Cruise, kći holivudskog superstara Toma Cruisea i Katie Holmes, odnosno 18. travnja 2006.

Brak Brooke Shields i Chrisa Henchyja na glasu je kao jedan od najskladnijih u industriji zabave, a njihova starija kći Rowan studira na Sveučilištu Wake Forest u Sjevernoj Karolini.

"Njezin odlazak od kuće bio je jedan od najgorih dana u mom životu, a istodobno i jedan od onih dana kad sam bila najponosnija na sebe jer sam odgojila samostalno mlado biće koje kreće u svijet ostvariti svoje želje i snove", ispričala je Brooke Shields tada.

Mlađa kći Grier velika je zaljubljenica u modu, a na pisti je debitirala s mamom na reviji Salvatorea Ferragama na Milanskom tjednu mode na kojem je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Nakon toga majka i kći zajedno su sudjelovale u kampanji Victoria‘s Secreta, a kako sada stvari stoje to sigurno neće biti njihov posljednji zajednički projekt.

image

Brooke Shields

DIMITRIOS KAMBOURIS GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
28. travanj 2024 03:53