BOŽANSKI GLAS

Slavna pjevačica otkazala sve nastupe: ‘Ta odluka mi slama srce, ali ne odustajem...‘

Kanadska pop diva Celine Dion zbog sindroma ukočene osobe otkazala je sve preostale koncerte u sklopu svjetske turneje "Courage".

Zahvaljujući svom božanskom glasu prodala je više dvjesto milijuna albuma i stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na osamsto milijuna dolara, no danas joj je zdravlje i potpuno izlječenje od sindroma ukočene osobe, rijetke ali teške i progresivne neurološke bolesti, na prvom mjestu. Zbog toga je kanadska pop diva definitivno otkazala sve svoje preostale koncerte na svjetskoj turneji “Courage” koji su se trebali održati tijekom 2023. i 2024. godine, a među njima i svoj prvi zagrebački nastup u Areni.

“Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje u ovom trenutku sve otkazati, sve dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu. Ta odluka mi slama srce, ali želim da znate kako ne odustajem… I jedva čekam da se opet vidimo” poručuje Celine Dion

image

Celine Dion

BRIAN PURNELL/PRESS

U sklopu svjetske turneje “Courage” Celine je održala 52 koncerta u Sjevernoj Americi prije izbijanja pandemije i prije pauziranja turneje u ožujku 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvijek bila pod snažnim COVID restrikcijama, Celine je snimila Love again, svoj prvi film u kojem uz nju glume Priyanka Chopra Jonas i Sam Heughan, a lani je objavila kako joj je dijagnosticiran “Sindrom ukočene osobe” koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića i zbog kojeg ne može nastupati. Zbog toga se podrvgnula brojnim specijalističkim pregledima i liječenju pod vodstvom vodećih stručnjaka, no njezin oporavak očito ne napreduje u skladu s prvim očekivanjima.

image

Celine Dion u Quebecu 2019.

ALICE CHICHE AFP

"Celine ima ozbiljne i trajne grčeve mišića koji je sprječavaju u nastupu", stoji u priopćenju, a prema insajderskim informacijama koje su svojedobno procurile u javnost stanje kanadske pop dive je zabrinjavajuće. Zbor dugotrajnih i paralizirajućih grčeva u mišićima nogu i stopala otežano se kreće, a navodno je i jako smršavjela, te treba pomoć oko brige za svoje 12-godišnje blizance Eddyja i Nelsona.

image

Kanadska pop diva liječi se od sindroma ukočene osobe

ALICE CHICHE AFP

Kupci ulaznica za sada definitivno otkazani zagrebački koncert Celine Dion, koji su ih nabavili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene, i to od 1. lipnja do 1. rujna ove godine, a nakon toga povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

"Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice bit će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev. Povrat se vrši na karticu s kojom je narudžba i plaćena", ističe se u priopćenju Starprodukcije, organizatora koncerta.

Linker
19. travanj 2024 08:32