Justin Timberlake i Jessica Biel godišnjicu braka slave u Veneciji

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
SLAVLJE U VENECIJI

Slavni pjevač voli je sve više: Za važnu obljetnicu suprugu poveo na najromantičniju destinaciju

Glumac i pjevač Justin Timberlake sa suprugom Jessicom Biel otputovao je u Italiju, gdje će proslaviti jedanaestu godišnjicu braka.

Američki pjevač i glumac Justin Timberlake i njegova supruga Jessica Biel spadaju među rijetke holivudske parove kojima u braku cvatu ruže. Ovih dana proslavit će jedanaesetu godišnjicu braka, a tim povodom je Justin Timberlake za svoju dragu organizirao romantično putovanje u Italiju. Njihova prva destinacija bila je Venecija, čiji su kanali, trgovi, restorani i kafići odavno postali omiljena destinacija parova koji ondje slave svoju ljubav.

Prije četiri godine uspješno su prebrodili krizu, kad je Justin TImberlake u noćnom izlasku snimljen s kolegicom Alishom Wainwright, s kojom je snimao film "Palmer" zbog čega se ispričao supruzi. "Trudim se kloniti tračeva koliko god mogu, no zbog svoje obitelji smatram da je važno da se osvrnem na nedavne glasine zbog kojih pate ljudi koje volim. Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam puno previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj obitelji što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac", napisao je i očito se otada svoje odluke čvrsto - drži.

Lani je povodom okrugle obljetnice Timberlake ženi svog života poručio da deset zajedničkih godina s njom njemu nije dovoljno, jer ga ona svakim danom čini boljim mužem, ocem i osobom. "Biti s tobom u braku, životna je avantura, volim te!", odgovorila mu je Jessica Biel koja se zbog obitelji i odgoja djece, sinova 8-godišnjeg Silasa Randalla i trogodišnjeg Phineasa, velikim dijelom odrekla karijere. Uglavnom se bavi humanitarnim radom i produkcijom, a glumački posao dozira u skladu s obiteljskim obavezama.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake na MET Gali 2010.

HENRY LAMB/PHOTOWIRE/BEI/SHUTTERSTOCK

Slavna glumica svojedobno je opisala kako ju je Justin Timberlake nakon tri godine veze zaprosio. "Bili smo na zimovanju u Montani, skijali smo se cijeli dan i kada smo se vraćali prema hotelu, Justin je iznenada kleknuo u snijeg i odnekud izvadio prsten. U prvi trenutak mislila sam da se šali, da je to još jedna od njegovih zafrkancija, jer smo oboje bili u skijaškim odijelima pod punom zimskom opremom. Tako da sam se prvo morala osloboditi rukavica kako bih iz kutijice uzela prsten", ispričala je Jessica Biel koja se s Justinom Timberlakeom vjenčala 19. listopada 2012. u luskuznom resortu Borgo Egnazia u gradu Fasanu u južnoj Italiji.

image

Supružnici na oskarovskom partyju Vanity Faira 2016.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Supružnicima je baza njihovo luksuzno imanje u Montani koje su kupili 2015. kako bi njihovi sinovi mogli imati normalno djetinjstvo i odrastati daleko od svjetla reflektora i medijske pažnje. Justin Timberlake je, pak, u svojoj biografiji opisao kako mu je jedan poziv njegove supruge Jessice Biel promijenio život.

"Bio sam na svjetskoj turneji The 20/20 Experience. Taj dan bio sam baš u Detroitu, a supruga u Los Angelesu te me se spremala posjetiti za koji dan. Upravo sam bio završio s nastupom i sjeo u automobil, vadeći mobitel iz torbe. Na zaslonu je velikim slovima pisalo ‘Hitno me nazovi‘. Naravno, nazvao sam je iste sekunde, a Jessica je uključila videopoziv i pokazala mi pozitivan test na trudnoću. Oboje smo počeli vrištati od sreće", opisao je Timberlake trenutak koji mu je promijenio život.

image

Na humanitarnoj gala svečanosti u Los Angelesu lani

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Jedan od najpopularnijih pop izvođača današnjice nedavno je objavio kako se nakon višegodišnje stanke vraća nastupima uživo. Prvi koncert zakazan 13. prosinca u Las Vegasu, povodom spektakularnog otvorenja hotela 5H Fontainebleau, u koji su investitori uložili više od tri milijarde dolara. Imati će čak 36 restorana i barova, wellness centar koji uključuje 44 sobe za tretmane, slanu špilju, sobu za inhalaciju ljekovitim biljem i saunu, a vlasnici su uvjereni kako će im povratnički Timberlakeov nastup biti najbolja reklama.

image

Justin Timberlake i Jessica Biel na njujorškoj MET Gali 2009.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 09:43