SLAVLJE NA SALAŠU

Slavonsko vjenčanje zvijezde ‘Kumova‘: Mladenka je zablistala u dvije vjenčanice

Glumac iz serije "Kumovi" oženio se nakon šest godina veze: za prvi ples odabrali su pjesmu "Daj mi", grupe Majke, a umjesto čobanca pred jutro se na meniju našao burek.

Vinkovčanin Domagoj Ivanković, poznat po ulozi Josipa Kvasine u "Kumovima", tjedan dana pauzira od snimanja serijala Nove TV. I to zato što je na medenom mjesecu u Dubrovniku i na Korčuli s doktorandicom psihologije Anom Žulec. Vjenčali su se prošlog petka u crkvi blaženog Augustina Kažotića na zagrebačkoj Peščenici, jer je mlada iz Zagreba, a potom se zaputili u Vinkovce na proslavu u Tenin salaš.

image

Domagoj i Ana vjenčali su se u crkvi u Zagrebu, a fešta je bila u Vinkovcima

NINA BURTON
image
NINA BURTON

"Prvi ples je bio na pjesmu "Daj mi" grupe Majke, a na jelovniku su bili tradicionalni slavonski specijaliteti. Jedino što pred jutro nije bio čobanac, već burek, jer to najčešće jedemo ujutro nakon izlaska", govori Domagoj, dodajući kako je zabava za 275 uzvanika, među kojima je bilo i mnogo osoba iz glumačkog svijeta, trajala do pola šest ujutro.

image
NINA BURTON
image
NINA BURTON

Mladenka je imala dvije vjenčanice - u crkvi Borisa Pavlina, a na fešti I Do Weddings - dok je mladoženja odabrao odijelo po mjeri Fidelio Tailored Clothing. Prstenje je bilo od bijelog zlata, a kumovi su im bili dugogodišnji prijatelji. Njemu liječnica Matea Škoro, a njoj profesor geografije Filip Vrbanec, ujedno amaterski glumac Teatra Gaudeamus, čija je članica i Ana, bivša balerina. Tako su se ona i Domagoj, koji je u Osijeku završio Akademiju za umjetnost i kulturu, i upoznali.

image
NINA BURTON

"Bilo je to prije sedam godina u Vinkovcima na Međunarodnom amaterskom susretu teatra. No, par smo postali skoro godinu dana kasnije, kad smo oboje radili kao animatori u Tučepima", otkriva Domagoj Ivanković, kojeg nakon bračnog putovanja uz snimanje "Kumova‘" čeka i nastup u predstavi "SHAKEspeare na EXit" Teatra Exit.

image
NINA BURTON
image

Došle su i Ana Uršula Najev, Nika Barišić te Marina Redžepović, mladoženjine kolegice iz ‘Kumova‘

NINA BURTON
image
NINA BURTON
Linker
01. travanj 2024 20:39