Uskoro izricanje presude

Slučaj Lady Gage na sudu: Njezinog zaposlenika zamalo je ubila organizirana banda

Nakon što je Ryan Fischer, šetač ljubimaca poznate pjevačice, napadnut prilikom pokušaja krađe, kriminalci su mu zadali metak.

Ryan Fischer, šetač pasa Lady Gage gotovo je poginuo dok je pokušavao spriječiti naoružanu pljačku u kojoj je zadobio metak u prsa. Naime, nesreća se dogodila dok je Fischer pokušavao spasiti jednog od uspaničenih ljubimaca, Gaginog francuskog buldoga.

Ryan Fischer pojavio se na tajnom zasjedanju velike porote u Los Angelesu te kazao kako je isprva bio zbunjen kada su navodni napadači iskočili iz automobila i zahtijevali da im preda tri psa slavne glazbenice: Asia, Gustava i Kojia.

Rekao je i kako ga je jedan od muškaraca bacio na pod i počeo daviti, nakon čega ga je Fischer udario bocom šampanjca koju je netom prije kupio u trgovini.

image

Gagini miljenici pronašli su se u životnoj opasnosti.

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA FRAZER

Osumnjičenici za pokušaj krađe i ubojstva su devetnaestogodišnji James Jackson i njegovi navodni suučesnici, dvadesetogodišnja Jaylin White i dvadesetosmogodišnja Lafayette Whaley, a identificirani su kroz iscrpnu istragu koja je uspjela otkriti registarske tablice.

Čitajte i: Urnebesne počasti u Londonu! Zlatni grudnjak za Lady Gagu i srednji prst Vladimiru Putinu

Jedna od optuženih je i Jennifer McBride, navodna prijateljica Jaylin White koja je pse vratila policiji nekoliko dana kasnije, tvrdeći da ih je nasumično pronašla vezane za stup, a čini se kako je u sve umiješan i otac Jaylin White, s obzirom na to da je u njegovom domu pronađen pištolj.

Bliže se i sljedeća ročišta na kojima ćemo doznati tijek situacije te hoće li okrivljenici dobiti zasluženu kaznu.

Linker
25. travanj 2024 03:57