Taylor Swift i Sophie Turner uočene su u jednom njujorškom restoranu

 ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Ženska solidarnost

Sophie Turner i Taylor Swift: Prijateljice je ujedinio zajednički ‘bivši‘

Pop zvijezda dala je glumici ključeve svog njujorškog stana gdje je ovih dana boravila s kćerima i dvaput je odvela na večeru kojom je pokazala čija je podrška u razvodu i uz koga će stati tijekom borbe za skrbništvo.

Pop zvijezda dala je glumici ključeve svog njujorškog stana gdje je ovih dana boravila s kćerima i dvaput je odvela na večeru kojom je pokazala čija je podrška u razvodu i uz koga će stati tijekom borbe za skrbništvo.

Razvod braka nikad nije jednostavan i bezbolan. Nerijetko se s borbom za skrbništvo nad zajedničkom djecom, pa se izazovno privikavanje na novu obiteljsku dinamiku često pretvara u nesmiljeni sudski rat bivših supružnika. Uvjerila se u to i engleska glumica Sophie Turner čiji se razvod od Joea Jonasa mogao pretvoriti u mučnu borbu za skrbništvo nad zajedničkim kćerima s puno udaraca "ispod pojasa".

"Bit će to duga sudska bitka", izjavio je prošlog tjedna ugledni njujorški odvjetnik i spisatelj, Aaron Richard Golub. Nije uključen u postupak na njujorškom sudu na kojem je nedavno odlučeno da Sophie Turner s kćerima Willom i Delphine ne smije napustiti New York i odvesti ih u Englesku, no poznati je pravni stručnjak čija se predviđanja obično ostvaruju. Vjeruje da zvijezdu serije "Igra prijestolja" očekuju izazovi na sudu dok se pokušava izboriti za suglasnost nadležnih instanci dopustiti joj da prema otprije dogovorenom planu, odvede kćeri u svoju domovinu. Glumica se nada kako će joj pop zvijezda i član benda "Jonas Brothers" vratiti putovnice djevojčica, kako bi mogle otputovati u Oxford gdje je sa suprugom u srpnju ove godine izabrala posjed kamo su se, kada se ispune uvjeti iz kupoprodajnog ugovora i novi dom uredi, trebali svi preseliti. No plan se promijenio: početkom ovog mjeseca suprug ju je šokirao zahtjevom za razvodom braka.

Podršku u teškim trenucima pruža joj moćna saveznica, Taylor Swift. Pop ikona ujedno je bivša djevojka Joea Jonasa: upućena je u obiteljsku situaciju otkako se sprijateljila sa Sophie Turner, a njenog uskoro bivšeg supruga, ne pamti po dobru. Poznato je, naime, da ju je pjevač u listopadu 2008. grubo napucao poslije tri mjeseca veze, u telefonskom razgovoru koji je trajao svega 27 sekundi.

Njegova uskoro bivša supruga nedavno je primijećena ispred njujorškog stana Taylor Swift kako nježno nosi trogodišnju kćer Willu prema terencu i smješta ju u baby stolicu u automobilu. Dadilja je nosila u naručju jednogodišnju Delphine i smjestila ju u baby stolicu pokraj sestre, piše Page Six. Automobil je krenuo, a nesretna glumica gledala je za vozilom koje je, čini se, trebalo odvesti djevojčice ocu. Vratila se u stan odakle više nije izlazila.

Vjeruje se da ju u ovom trenutku oraspoložiti može samo Taylor Swift, no pjevačica je frendici ovaj put odlučila dati malo vremena "probaviti" odvajanje od djece. Prijateljicu će uskoro opet "izvući" van i oraspoložiti ju na ženskom izlasku. U međuvremenu su već dvaput bile vani. Prošlog su utorka fotografirane kako držeći se za ruke napuštaju popularni Temple Bar u njujorškoj ulici Lafayette. Gesta kojom su mnoge iznenadile bila je demonstracija ženske snage i solidarnosti. Bile su na večeri u njujorškoj četvrti Tribeca i izgledale sjajno. Sophie Turner za tu je prigodu odjenula Bleusalt majicu i sivu suknju, a odjevnu kombinaciju razigrala je šarenom Louis Vuitton torbicom. Pop ikona pokazala je ramena u uskom, crnom topu, širokim hlačama, ukrasila se ogrlicom Logan Howell, obula je štikle Aquazzura i look zaokružila Brandon Blackwood, piše People.

image

Taylor Swift i Sophie Turner uočene su u jednom njujorškom restoranu

NORTH WOODS/PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izašle su i prošlog četvrtka, prije nego li se Taylor našla s novim dečkom, Travisom Kelceom, igračem američkog nogometa. Bilo je to nedugo nakon što je Sophie Turner tužila supruga jer je zadržao njihove kćeri kod sebe spriječivši da otputuju s majkom u Englesku. Zadržao je i njihove putovnice. Nadajući se da će doći do prijeko potrebnih dokumenata, glumica je na drugom izlasku s Taylor bila bolje volje. Nosila je asimetričan ljubičasti top i široke hlače. Frendicu u dugom kaputu od trapera - ispod kojeg je imala crvenu mini haljinu - primila je ispod ruke. Ostavljale su dojam žena koje jedna drugoj čuvaju leđa nakon što ih je povrijedio isti frajer: jednu je ponizio u vezi koja je trajala tri mjeseca, a drugu je razočarao u četverogodišnjem braku.

Zato ne iznenađuje što je Taylor Swift frendici dala ključeve svog njujorškog stana. Poznato je, naime, kako Sophie Turner sa suprugom dijeli stan na Manhattanu, no sada je to posljednje mjesto na svijetu gdje želi biti. Pretpostavlja se da se pjevač, tijekom pauze na turneji na koju je nedavno krenuo s braćom Nickom i Kevinom, ondje smjestio iščekujući ročište na njujorškom sudu početkom listopada. Bit će to službeni početak sudskog trilera zbog skrbništva nad djecom i sukoba roditelja različitih stajališta o tome gdje bi njihovi mališani trebali živjeti i kako bi im djetinjstvo trebalo izgledati, premalenih da bi bila svjesna ogorčene borbe koja će se povesti zbog njih.

Linker
26. travanj 2024 20:03