Snađi se ‘druže‘

Spremni za prinovu: Buduća mama otkrila presladak način na koji se Veljača priprema za dolazak curice

Glumica i scenograf punom se parom pripremaju za dolazak prvog djeteta, a ona je upravo otkrila kako to izgleda u njihovom domu ‘u praksi‘.

Glumica Ana Vučak Veljača čeka prvo dijete sa svojim suprugom, scenografom Ivanom Veljačom - sretan par broji sitno do dolaska njihove djevojčice. Glumica je otkrila na koji se način budući tata priprema za brigu o kćerkici koja im stiže u veljači.

"Budući tata! Dok iščekujemo našu curkicu, tu je majmun za vježbu", napisala je Ana uz fotografije uz napomenu da praksom stižu do savršenstva. Ivan je isprobao novu ergonomsku nosiljku za bebe, tako da je u nju stavio plišanu igračku majmunčića.

Nasmiješen tata savršeno je savladao namiještanje nosiljke nošenje ‘bebe‘, a zadovoljan osmijeh od ‘uha do uha‘ pokazuje da je zadovoljan onime što je naučio.

Čitajte i: Beba stiže u važnom mjesecu! Ana Vučak Veljača potvrdila trudnoću: ‘Odlično se osjećam!‘

Anina prva trudnoća prošla je bez poteškoća, kako je otrkila za Gloria.hr - tijekom ljeta je na moru sa provela prvo tromjesečje trudnoće sa suprugom, a na jesen se polako počeo nazirati i trudnički trbuščić.

Trudnoća bez poteškoća

"Dočekali smo jesen bez tegoba i mučnina. Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca, jer nam beba stiže u veljači", izspričala je tada Ana.

Ljubavna priča para započela je prije više od pet godina, vjenčali su se u veljači 2018. na bajkovitoj svadbi u zapadnom dijelu Zagrebu. Akademska glumica s diplomama iz psihologije i novinarstva otkrila je i koliko joj je svadba promijenila život.

"Mi smo živjeli zajedno i prije braka tako da s tehničke strane nije bilo promjene, ali moram reći da uživamo u našoj maloj zajednici. Kada smo ulazili u brak, shvaćali smo to kao nešto lijepo, duboko i značajno i tako ga i dalje doživljavamo. Maštamo svašta, postoje razne ideje, ali prepuštamo se životu i vidjet ćemo gdje će nas odvesti", rekla je krajem 2019. godine glumica.

Čitajte i: Ana Vučak Veljača: ‘Prva bračna godina donijela nam je razdvojenost‘

Linker
18. travanj 2024 09:29