Travis Barker i Kourtney Karashian

 ANGELA WEISS AFP
OBITELJ SE ŠIRI

Sretne vijesti! Četvrta trudnoća Kourtney Kardashian u 45. godini: "Travise, čekamo bebu"

Američka reality zvijezda usred koncerta benda svog supruga u publici je podignula transparent i objavila mu da čekaju bebu.

Američka reality zvijezda usred koncerta benda svog supruga u publici je podignula transparent i objavila mu da čekaju bebu.

Kad se penjao na pozornicu kluba u kojem je nastupio sa svojim bendom Blink-182 46-godišnji američki glazbenik, bubnjar Travis Barker, nije imao pojma što ga očekuje u publici. Koncertu je, naime, prisustvovala i njegova supruga, 44-godišnja Kourtney Kardashian koja je usred nastupa izvukla ranije pripremljeni transparent s porukom "Travise, trudna sam" i podigla ga uvis, te tako svom dragom objavila da čekaju bebu.

Travis Barker nije mogao povjerovati vlastitim očima kad su ga ostali članovi benda upozorili na ono što se dogodilo u publici, pa je istog trenutka prestao svirati, te se gol do pasa i s kapom na glavi, s bubnjarskim palicama u rukama spustio s pozornice do svoje drage, te je pred svima zagrlio, poljubio i čestitao na sretnoj vijesti. Kako je poznato najljepša moguća vijest supružnicima je stigla godinu dana nakon što su objavili da odustaju od umjetno potpomognutih oplodnji, te da je sada sve u božjim rukama.

"Sada je službeno, Travis i ja smo završili s umjetnom oplodnjom. Pokušavali smo sve, ali jednostavno nije išlo. Oboje obožavamo djecu i voljeli bismo imati zajedničku bebu više od svega, ali nekad treba prestati forsirati i pomiriti se sa sudbinom. Uostalom, nikad ne znate što vam sutra nosi, a mi nismo izgubili nadu da nam se beba još može dogoditi. Dotad je najvažnije da budemo sretni zajedno i dobri roditelji svojoj djeci", izjavila je Kourtney Kardashian koja je s Travisom Barkerom imala čak tri vjenčanja.

image

Travis Barker ima dvoje djece i Kourtney Karashian troje

ALESSANDRO BREMEC NURPHOTO VIA AFP

Popularnoj Kardashianki, naime, to je prvi brak, a njemu - treći, a supružnici podižu petero djece. Kourtney je s bivšim partnerom Scottom Disickom dobila sinove, 13-godišnjeg Masona i osmogodišnjeg Reigna, te 10-godišnju kćer Penelope, dok je Travis Barker otac 19-godišnjeg Landona, te 17-godišnje Alabame iz svog drugog braka sa Shannon Moakler.

Linker
26. travanj 2024 18:31