VEDRAN PETEH/ CROPIX
SRETNE VIJESTI

Stiže kćerkica Mara: Zagrebačka glumica Katarina Madirazza spremna je za svoju ulogu života

Proslavila se ulogama u serijalima "Ko te šiša" i "Dar mar", trudnoću jako dobro podnosi, a najviše je veseli kad osjeti kako se beba miče u trbuhu.

Proslavila se ulogama u serijalima "Ko te šiša" i "Dar mar", trudnoću jako dobro podnosi, a najviše je veseli kad osjeti kako se beba miče u trbuhu.

Zagrebačka glumica Katarina Madirazza (djevojački Strahinić) ušla je u završnu fazu priprema za ulogu koju je čekala cijelog svog života. Proslavila se ulogama u TV serijalima “Ko te šiša”, "Dar mar" i “Nemoj nikome reći” te u njemačkom filmu “Winnetou i Old Shatterhand”, koji je 2015. sniman u Hrvatskoj, a gledatelji pamte i njezine nastupe u duetu s Perom Galićem, slavonskim rokerom i frontmenom Opće opasnosti, s kojim se natjecala u showu "Zvijezde pjevaju". Sa suprugom Mislavom Madirazzom, marketinškim stručnjakom, početkom ljeta očekuje dolazak bebice, a blaženo stanje odlično ponosi, pa predstave sa svog repertoara namjerava igrati dokle god to bude moguće.

"Ušla sam u sedmi mjesec trudnoće i nemam nikakvih problema. Veselim se bebici i osjećam da je majčinstvo ona uloga koju sam čekala cijelog svog života", kaže Katarina Madirazza, koja obavlja posljednje pripreme za dolazak kćeri. "Lijepo napreduje i odabrali smo joj ime Mara, a najveći mi je gušt pratiti kako se bebica miče u trubuhu", nastavlja glumica.

Rođena je 24. listopada 1992., a odrasla je u obiteljskoj kući u zagrebačkom Vrapču, za koje ju vežu najljepše uspomene iz djetinjstva. Njezini roditelji su poznati zagrebački ugostitelji, vlasnici restorana u strogom središtu Zagreba, a odrasla je uz mlađe sestre, ekonomisticu Mateu i studenticu Karlu.

image

Na premijeri filma ‘Cvrčak i mravica‘: Katarina Madirazza, Marko Petrić, Luka Rukavina,Tara Thaller, Dino Krpan

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Kad sam se počela baviti glumom, tata se zafrkavao da sam talent naslijedila od njega jer je on kao klinac živio u blizini Jadran filma, pa je često statirao u filmovima koji su se ondje snimali", govori Katarina, koja je studij glume upisala iz prve, i to iste godine - u Sarajevu i Zagrebu. Tvrdi da joj to vjerojatno ne bi uspjelo da nije bila potpuno opuštena i uvjerena u - neuspjeh. Zato je imala i rezervni plan - studij matematike, od čega je odustala čim je u ljetnom roku prošla u Sarajevu. Potpuno rasterećena prijavila se i na prijamni na zagrebačkoj Akademiji i - prošla.

"Ostalo je povijest", smije se Katarina, koja je svoje obiteljsko gnijezdo sa suprugom Mislavom Madirazzom uredila u odvojenom djelu obiteljske kuće na zagrebačkom Vrapču, pa su njezini roditelji i sestre tek par koraka do nje. I uskočit će joj svaki put kad kao mlada mama zatreba njihovu pomoć ili kako se to u narodu kaže - baka servis.

image

Katarina Madirazza

NERA SIMIC/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 19:50