kelly rohrbach

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL SHUTTERSTOCK EDITORIAL
BROJE SITNO

Stiže prinova! Zvijezda "Spasilačke službe" i američki miljarder čekaju prvo dijete

Američka glumica i model Kelly Rohrbach, koja je zamijenila Pamelu Anderson u ulozi C. J. Parker i suprug Steuart Walton početkom iduće godine postat će roditelji.

Američka glumica i model Kelly Rohrbach, koja je zamijenila Pamelu Anderson u ulozi C. J. Parker i suprug Steuart Walton početkom iduće godine postat će roditelji.

Crveni jednodijelni kupaći kostim koji je nosila u filmskom remakeu popularnog televizijskog serijala "Spasilačka služba" 33-godišnja američka glumica i model Kelly Rohrbach zamijenila je jednodijelnim bijelim trudničkim kostimom. Glumica koja je, kako ističu fanovi, u kostimu Baywatcha i ulozi C. J. Parker bila dostojna zamjena legendarnoj spasiteljici Pameli Anderson broji dane do dolaska prinove koju čeka s 42-godišnjim suprugom Steuartom Waltonom.

image

Supružnici Kelly Rohrbach i Steuart Walton proveli su opušteni vikend na pješčanoj plaži

HOPE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vjenčali su se prije četiri godine, a Walton je američki odvjetnik, investitor i poslovni čovjek, koji dolazi iz obitelji američkih milijardera, a njegovo osobno bogatstvo procijenjuje se na 310 milijuna dolara. Strastveni pilot direktor je Walmarta, najveće svjetske tvrtke po prihodima koja je u vlasništvu njegove obitelji, suosnivač privatne investicijske tvrtke, a njegov diverzificirani portfelj uključuje udjele u raznim kompanijama od naprednih tehnoloških tvrtki do start-upova.

image

Kelly Rohrbach je glumica i model

HOPE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako god, njihova beba neće morati strepiti za vlastitu budućnost i egzistenciju, a jedan od svojih posljednjih vikenda bez nje budući roditelji su proveli u opuštenoj atmosferi na pješčanoj plaži u blizini Los Angelesa.

Kelly Rohrbach inače je poznata je i bivšoj vezi s legendarnim holivudskim neženjenom, Leonardom DiCaprijem s kojim je hodala 2015..Glumu je studirala u Londonu, a bila je i uspješna golferica, koja si je zahvaljujući sportskim uspjesima i rezultatima na travnatom terenu financirala školovanja. Osim već spomenute "Spasilačke službe" igrala je glavnu žensku ulogu u "The P.E.T. Squad Files" i epizodne uloge u TV serijama "Dva i pol muškarca", "Djevojke na zadatku" i "The New Normal". Radila je i kao model, uz ostalo snimila je kampanju za Gap, te bila jedno od omiljenih lica časopisa Sports Illustrated.

image

U filmu "Spasilačka služba" igrala je C. J. Parker

HOPE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
29. travanj 2024 00:54