DAMIR KRAJAC/CROPIX
PRELIJEPA TRUDNICA

Stiže Veljača: Posljednje dane do rođenja djeteta zagrebačka glumica sa suprugom provodi u pravoj idili

Supružnici veljaču smatraju svojim mjesecom zbog prezimena koje nose, datuma vjenčanja prije tri godine i - termina poroda koji je pred Anom Vučak Veljačom.

Supružnici veljaču smatraju svojim mjesecom zbog prezimena koje nose, datuma vjenčanja prije tri godine i - termina poroda koji je pred Anom Vučak Veljačom.

Zagrebačka glumica Ana Vučak Veljača (34) odbrojava posljednje dane do odlaska u rodilište i rođenja prve bebice sa suprugom, scenografom Ivanom Veljačom (37). Presretna je, sjajno se osjeća i pršti pozitivnom energijom, što se vidi i u njezinim objavama na društvenim mrežama. Na instagramu je tako zaradila brojne pohvale za portret u bijeloj košulji s trudničkim trbuhom u prvom planu, a njezin suprug nedavno je objavio fotografiju na kojoj ljubi trbuh buduće majke.

Uoči odlaska u rodilište par je uživao u prvom snijegu ove kalendarske godine i zajedno su napravili snjegovića.

Glumica zagrebačkog dječjeg kazališta Trešnja i voditeljica HTV-ovog showa 'Kuhan i pečen' nakon poroda planira se potpuno posvetiti bebici, a prinovom u obitelji oduševljena je i šogorica Jelena Veljača.

- Uživam u svakom danu jer je svaki put u nepoznato i donosi nam nešto novo. Divno mi je promatrati trbuh kako raste i svakim danom postaje sve veći, a beba je očito sve jača i sve živahnija - rekla je Ana,koju publika pamti po ulogama u serijama "Kud puklo da puklo", "Prava žena", "Stella" te kao voditeljicu televizijske emisije "Parlaonica". Lani je izjavila da trudnoću nije planirala, nego se dogodila spontano, a poklopilo se da podmladak stiže u veljači - mjesecu koji supružnici smatraju svojim. Ne samo zbog prezimena koje nose, nego i zbog datuma vjenčanja. Njihova ljubav rodila se 2015. za vrijeme Filmskog festivala u Puli, a vjenčali su se 3. veljače 2018. u Park šumi Grmoščica.

Linker
27. travanj 2024 21:22