budite uz nas!

Stižu vam ‘Priče sa špice‘! Novi Glorijin videoserijal donosi priče s poznatima u najprometnijoj ulici u metropoli

U novom videoserijalu portala Gloria.hr odlučili smo saznati kako Zagreb "diše" vikendom, i to na zagrebačkoj Špici. Sreli smo brojne poznate, a družili smo se s trendsetericama koje su nam otkrile zašto baš svake subote dolaze u centar grada.

Na subotnjoj zagrebačkoj špici uvijek je zanimljivo. Brojne poznate osobe ondje ispijaju kavu ili prolaze u upečatljivim modnim kombinacijama. Odlučili smo stoga iz prve ruke istražiti kako centar "diše" vikendom, a rezultat je novi videoserijal "Priče sa špice" koji će se prikazivati na portalu Gloria.hr te na našim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

image
Mladen Duduković gost je prve epizode videoserijala 'Priče sa špice'.
NERA SIMIC/CROPIX

U prvoj epizodi ugostili smo glumicu i glazbenicu Milu Elegović, koja je subotnje jutro provela na kavi s našom ekipom u poznatom Takenoko baru, a doznali smo sve o njezinim beauty navikama i poslovnim planovima, a govorila nam je i o tome što za nju predstavlja famozna zagrebačka špica.

Gost nam je bio i liječnik, estetski i plastični kirurg Mladen Duduković koji je ekskluzivno progovorio o tome kako je ponovno biti solo nakon razvoda s dugogodišnjom suprugom, ali i o novim poslovnim pothvatima koji ga čekaju već ove jeseni.

image
Video novinarka Tajana Pavlović s Mirjanom Mikulec
NERA SIMIC/CROPIX CROPIX

U šetnji špicom sreli smo i mnoge druge poznate osobe, poput dizajnerice interijera i voditeljice Mirjane Mikulec te glazbenice i bivše djevojke Davora Šukera, Kristine Bralo. S nama su subotnje jutro provele i brojne trendseterice koje su pričale o modi i razlozima redovitog subotnjeg "španciranja".

Prvu epizodu pogledajte u subotu, 11. rujna na portalu Gloria.hr ili na našim društvenim mrežama!

Linker
14. travanj 2024 20:17