SLATKO IZNENAĐENJE

Strastvena pjevačica imala je poseban razlog za minijaturu kojom je iznenadila supruga

Američka pjevačica Katy Perry na poseban je način obilježila kraj važnog poglavlja u svom životu, te iznenadila supruga, proslavljenog glumca Orlanda Blooma.

Bilo je bolno, ali se isplatilo, tvrdi američka pjevačica Katy Perry koja je s obožavateljima na društvenoj mreži instagram podijelila svoju novu minijaturu. Odnedavno njezin prst na ruci krasi minijaturna tetovaža gljive muhare, koju si je iscrtala kako bi obilježila kraj svoje superuspješne rezidencije u Las Vegasu. Svi njezini koncerti u gradu kocke i središtu zabave u Sjedinjenim Državama bili su rasprodani, a Katy Perry je njima potvrdila status kraljice show biznisa.

image

Katy Perry i Orlando Bloom na koncertu Brucea Springsteena u srpnj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Tetovaža glijve posebno se svidjela njezinoj dvogodišnjoj kćerkici Daisy Dove, jer je kao preslikana iz njezinih slikovnica koje joj tata čita prije spavanja svaku večer kad mama nija kod kuće, a njome je oduševljen i Katyn suprug, proslavljeni glumac Orlando Bloom, s kojim ove godine slavi sedam godina njihove ljubavi.

image

Tatoo umjetnica u akciji

INSTAGRAM

Iako u početku njihove sedam godine duge ljubavi, nije baš sve ‘‘išlo po loju‘‘, Katy Perryi Orlando Bloom danas su zaljubljeni kao tinejdžeri. U javnosti ne skidaju ruke jedno s drugoga, ljube se, diraju, grle, pa čak i - ližu. Ljetos su se strastima prepustili tijekom mečeva na Wimbledonu, a njihovo "neprimjereno" ponašanje na tribinama All England Cluba bilo je uvertira u još bolju zabavu na koncertu The Bossa, američkog kantautora Brucea Springsteena u londonskom Hyde Parku. Kraj ljeta proveli su u Dubrovniku, kao specijalni gosti svog prijatelja, milijardera Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez, te su upoznali ljepote krajnjeg juga Dalmacije.

image

Katy Perry je u Dubrovnik stigla sa suprugom Orlandom Bloomom

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Na početku njihove veze mnogi njezini pratitelji na društvenim mrežama komentirali su kako su glumac i pjevačica po svemu potpuno nespojiv par pa su rijetki uistinu vjerujovali da će njihova ljubav potrajati.

image

Pjevačica je bila gošća Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez ovog ljeta u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT CROPIX

No oni to demantiraju iz dana u dan, a sve nesuglasice koje su svojedobno među njima postajale sada su iz njih. Njihova ljubav je započela 2016., a kratku pauzu u vezi napravili su 2017., da bi nakon toga ipak odlučili posvetiti se jedno drugome. Najljepši začin njihovoj sreći sigurno je dvogodišnja kćerkica Daisy Dove. Orlando Bloom ima i 12- godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio u braku sa supermodelom Mirandom Kerr, a pjevačica je bila u braku bez s ozloglašenim britanskim komičarem Russellom Brandom.

image

Prst je ukrasila tetovažom - muhare

INSTAGRAM
Linker
25. travanj 2024 00:02