Sretan snagator

Superstar i lovac na suknje ponovno ljubi! Pa tko bi odolio njegovim dabrovskim brkovima

Legendarni američki hrvač Hulk Hogan zbog prvog je razvoda gotovo bankrotirao, a lani se drugi put razveo u tišini.

Pravo ime mu je Terry Eugene Bollea, no 68-godišnju legendu američkog hrvanja wrestlinga cijeli svijet poznaje kao Hulka Hogana. To je, doduše, samo jedno od devet imena pod kojima je u četiri i pol desetljeća svoje profesionalne karijere ulazio u ring (ostalih osam su Hollywood Hogan, Hollywood Hulk Hogan, Hulk Boulder, Hulk Machine, Mr. America, Sterling Golden, Terry Boulder i The Super Destroyer), a dandanas ga nosi i njegova prva supruga Linda Hogan s kojom je razvod finalizirao još 2009.

image

Njihovoj sreći početkom devedestih nije bilo kraja: supružnici Hulk i Linda Hogan

JOHN BARRETT/SHUTTERSTOCK

S američkom reality zvijezdom u braku je proveo 26 godina i dobio dvoje djece - kćer Brooke Hogan, glumicu, pjevačicu, modela i TV voditeljicu, i sina Nicka Hogana, koji je sanjao o karijeri pilota bolida formule, a zbog divlje vožnje i sudara na civilnim prometnicama je i kazneno odgovarao. Izgleda da je njegovo sazrijevanje završilo, pa posljednjih godina više ne puni stupce crne kronike.

Čitajte i: Svi promašaji Netflixove serije o prevarantici koja je izigrala njujorško visoko društvo

Kako god, Hulk Hogan je svoje obožavatelje oduševljavao ne samo borilačkim vještinama, nego i zadivljujućom scenskom pojavom - visok je 201 centimetar i teži 137 kilograma, a u njegovom su imidžu važno mjesto imali i atraktivni kostimi, te tzv. dabrovski brkovi koje ne brije niti otkako je posijedio.

image

U filmu 'Rokcy 3' u ringu sa Sylvesterom Stalloneom 1982.

UNITED ARTISTS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Hulkov prvi brak okončale su ljubavne afere za koje je nesretna Linda Hogan saznala, ali joj ih on nikada nije priznao, a nakon razvoda je - usprkos bogatstvu procijenjenom na trideset milijuna dolara - umalo bankrotirao. U razgovoru za kanadski časopis Slam!Sports svojedobno je otkrio da su za njegove financije pogubni bili život na visokoj nozi i razvod koji ga je koštao kao svetog Petra kajgana. Prema dogovoru s bivšom njemu je pripala svega trećina bogatstva koje su stekli u braku zbog čega je zapao u tešku depresiju razmišljao o tome da digne ruku na sebe.

image

Sretna obitelj na okupu: Brooke, Nick, Linda i Hulk Hogan na dodjeli Billboardovih nagrada u Las Vegasu 2005.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Život mu je spasila i nova partnerica Jennifer McDaniel, koju je upoznao početkom 2008. u jeku brakorazvodne parnice, a vjenčali su se 14. prosinca 2010. u Clearwateru na Floridi.

Da se i od nje lani razveo potvrdio je svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu i Facebooku.

image

S drugom suprugom Jennifer na svečanosti primanja u Kuću slavnih u San Joseu 2015.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Yo, manijaci, samo da znate da je žena s kojom me trenutačno viđate moja nova partnerica Sky. Ne živimo u grijehu, jer sam od lani službeno razveden. Žao mi je ako to niste znali, jer sam bio uvjeren da o tome već pjevaju i ptice na grani", napisao je Hogan koji nije želio komentirati što je presudilo njegovom drugom braku.

Poznavatelji njegove privatne situacije i navika uvjereni su da okolnosti i razlozi nisu nimalo drukčiji od Hulkova prvog razvoda.

Linker
09. travanj 2024 22:54