u suzama

Supruga Michaela Schumachera progovorila nakon optužbi da laže o njegovom stanju

Slavni vozač Formule 1. nakon teške skijaške nesreće 2013. nije viđen u javnosti, a detalje njegovog zdravstvenog stanja obitelj čuva kao najveću tajnu.

Corinna Schumacher, supruga Michaela Schumachera, legendarnog pilota Formule 1., rasplakala se nakon što je u rijetkom javnom pojavljivanju objavila novosti o zdravstvenom stanju svog supruga.

Nakon što je u njegovo ime primila Državnu nagradu Sjeverne Rajne-Vestfalije, sa suzama u očima priznala je da njezin suprug više nije isti čovjek.

"Nedostaje mi Michael svaki dan. Ali ne nedostaje samo meni. Nedostaje djeci, svom ocu, cijeloj obitelji. Svima nedostaje Michael, ali Michael je ovdje. Drugačiji, ali on je ovdje, s nama i to nam na neki način daje snagu. Drugačiji je, ali je tu i to nam daje snagu. Pokušavamo nastaviti živjeti dalje kao obitelj, što bi on i htio. Uvijek nas je štitio, a sada mi štitimo njega. Michael je ovdje, a nama je jako važno da on ima što veću razinu privatnosti i mira", rekla je vidno tužna Corinna.

image

Corinna Schumacher Michaelovu nagradu primila je zajedno sa njihvom kćeri Ginom Marijom.

ACTION PRESS/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da podsjetimo. Legendarni njemački vozač pretrpio je tešku ozljedu glave prilikom pada na skijanju u francuskim Alpama krajem 2013. i od tada je njegovo zdravstveno stanje zavijeno velom tajne. Nakon šest mjeseci koje je proveo u bolnici u komi, obitelj je odlučila liječenje nastaviti kod kuće, iako ono što se moglo tada čuti, nije davalo puno šanse da će se Schumacher ikada oporaviti.

image

Michael i Corinna Schumacher u nekim sretnijim vremenima (

AFP/AFP/PROFIMEDIA

Obitelj je do danas strogo čuvala informacije o njegovom zdravstvenom stanju iako se svašta pričalo. Navodno se čak probudio iz kome, razgovara pa čak i putovao, no nikada nitko od obitelji to nije potvrdio, ali ugledni liječnici koji su upoznati s njegovom dijagnozom uvjereni su da je i dalje u vegetativnom stanju.

Nedavno je Willy Weber, čovjek koji je vodio brigu o Schumacherovoj karijeri, optužio obitelj legendarnog vozača da ga je odbacila nakon Michaelove nesreće te je optužio za laganje o njegovom zdravstvenom stanju.

Michael i Corinna u braku su od 1995. godine i imaju kćer Ginu-Marie (25) i sina Micka (23) koji je krenuo očevim stopama te vozi Formulu 1. za sada ne tako uspješno kao njegov veliki tata.

Linker
18. travanj 2024 13:28