OTVORILA DUŠU

Supruga slavnog nogometaša o životu nakon njegovog odlaska: "Ne bih preživjela bez naše djece"

Televizijska voditeljica i novinarka Arianna Rapaccioni Mihajlović u velikom intervjuu za talijansku televiziju otkrila je da su joj djeca najveća snaga nakon odlaska supruga, legendarnog nogometaša Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u prosincu 2022. godine.

Talijanska televizijska novinarka, 51-godišnja Arianna Rapaccioni Mihajlović bila je gošća emisije "Verissimo" u kojoj je voditeljici Silviji Toffanin otvorila dušu i progovorila o posljednjim danima svog supruga, legendarnog nogometaša Siniše Mihajlovića, koji je u prosincu 2022. preminuo nakon duge borbe sa zloćudnom bolesti.

"Naša ljubav bila je nevjerojatna, a takvi su bili i posljednji trenuci sa Sinišom. Cijela obitelj, svi ljudi do kojih je Siniši bilo najviše stalo bili smo okupljeni oko njegove samrtne postelje. Siniši sam rekla da ga volim i da ga puštam da ode... Nakon toga je izdahnuo", ispričala je Arianna Rapaccioni Mihajlović i dodala kako se smatra privilegiranom što je sa Sinišom proživjela 26 zajedničkih godina. A nakon njegovog odlaska - preminuo je 16. prosinca 2022. u 53. godini - morala je naučiti ponovno živjeti bez njega.

image

Jedna od posljednjih zajedničkih fotografija Arianne i Siniše Mihajlovića

LIVE MEDIA PUBLISHING GROUP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Prvih mjeseci bila sam u stanju šoka, ni na što se nisam mogla koncentrirati, ništa mi nije bilo važno i ništa nije moglo zaokupiti moju pozornost... Samo sam plakala i očajavala jer ga više nema. Moja najbolja prijateljica se zabrinula i na njezin nagovor potražila sam stručnu pomoć psihoterapeuta, koji mi je rekao da su preda mnom dvije mogućnosti - ili ću nastaviti živjeti ili ću se prepustiti tuzi i očaju i otići za svojim Sinišom s ovog svijeta. Odlučila sam nastaviti živjeti i svoj život posvetiti očuvanju uspomene na svoju ljubav, na pokojnog supruga. Ponosna sam jer znam da bi i Siniša to želio", ispričala je Arianna.

Unatoč svoj boli s kojom se nosi sretna je jer je imala priliku dijeliti život s Mihajlovićem. "Bila je to lijepa i velika ljubav i sretna sam bez obzira na sve što se dogodilo, što sam imala čast i privilegiju provesti 27 godina s tako divnom osobom. Svojoj djeci želim reći da ih jako volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla nastaviti", istaknula je voditeljica.

Supružnici su podigli petero djece: kćeri Virginiju i Viktoriju, te sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa, a svojim su smatrali i Sinišinog izvanbračnog sina Marka koji je također nosio očevo prezime. Htjeli su usvojiti i djevojčicu iz Dječjeg sela, ali su zbog komplicirane administracije od toga na kraju odustali.

"Kad sam Ariannu prvi put vidio, pomislio sam kako će nam djeca biti lijepa: tako je i bilo", opisao je Siniša Mihajlović za talijanske medije njihov prvi susret, a zbog zloćudne bolesti koja mu je dijagnosticirana 2019. povukao se iz profesionalnog sporta.

image

Supružnici Arianna i Siniša Mihajlović s kćeri Viktorijom

GIUSEPPE ANDIDERO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Kad mu je dijagnosticirana bolest počeo se drukčije ponašati. Obavezno je odmarao poslijepodne nakon ručka, što inače nije činio. Najviše nade polagali smo u transplantacije koštane srži, ali ništa nije pomoglo. Siniša se borio do samog kraja, za njega odustajanje nije bilo opcija. Još uvijek imam noćne more, budim se u znoju, u snu ga pokušavam zaštititi od neizbježnog, ali ne uspijevam i tada se budim. Naša djeca su moja najveća utjeha i moja najveća snaga, ne znam što bih bez njih", ispričala je Arianna Rapaccioni Mihajlović.

Siniša Mihajlović rođen je 20. veljače 1969. u Vukovaru, a profesionalnu nogometnu karijeru započeo je 1988. u Vojvodini, kluba iz kojeg je prešao u Crvenu zvezdu i upisao se u povijest osvojivši 1991. naslov klupskog prvaka Europe. Većinu karijere proveo je u Italiji, igrao je za Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, klub u kojem je zaključio svoju fenomenalnu igračku karijeru, tijekom koje je osvojio je čak 16 trofeja: pet prvenstvenih kupova, Ligu prvaka, Kup pobjednika Kupova, četiri kupa Italije, Interkontinentalni kup, europski Superkup i tri talijanska Superkupa.

image

Arianna Mihajlović sa sinom Nicholasom i kćeri Viktorijom

ITALY PHOTO PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 09:19