Lily Allen i David Harbour

 STEWART COOK/SHUTTERSTOCK
IDEJA ZA PAMĆENJE

Svadba u fast foodu: Vjenčani album engleske kantautorice i zvijezde "Stranger Thingsa"

Povodom treće godišnjice braka engleska glazbenica Lily Allen i američki glumac David Harbour objavili su svoj vjenčani album.

Povodom treće godišnjice braka engleska glazbenica Lily Allen i američki glumac David Harbour objavili su svoj vjenčani album.

Sada napokon znamo kako je izgledalo vjenčanje godine pod maskama na početku pandemije koronavirusa u kapelici Graceland u Las Vegasu. Američkom glumcu Davidu Harbouru, 48-godišnjoj zvijezdi serijala "Stranger Things" i 38-godišnjoj engleskoj kantautorici i glumici Lily Allen djeveruše su bile njezine kćeri 11-godišnja Ethel i 10-godišnja Marnie, a glazbenica je fotografije povodom treće godišnjice braka podijelila na svom profilu na Instagramu.

image

Supružnici Lily Allen i David Harbour s kćerima Marnie Rose Cooper i Ethel Cooper

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"Tri godine s ovim frajerom je druga najbolja odluka koju sam ikad donijela: prva najbolja je haljina koju sam odjenula", napisala je Lily Allen i objasnila da je tog dana nosila klasičnu Diorovu haljinu, te da ih je vjenčao imitator Elvisa Presleyja. Mladenci su vjenčanje proslavili odlaskom u lokalni restoran brze hrane, gdje su se počastili burgerima, krumpirićima i sokovima.

image

David Harbour i Lily Allen na lanjskoj MET Gali

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

Jedna joj je kćer tim povodom poručila na Instagramu: "Draga mama, nevjerojatna si, volim te!", a druga je njezinu objavu popratila - emotikonima. Ethel i Marnie, inače, nose prezime Lilynog prvog supruga Sama Coopera, scenografa, od kojeg se razvela 2018. nakon sedam godina braka.

Obitelj živi u Sjedinjenim Državama, a nedavno su preuredili svoj luksuzni dom u Brooklynu. Davida Harboura su njezine kćeri prihvatile kao drugog tatu, a on je svojevremeno ustvrdio kako mu je veza s Lily Allen bila najbolja odluka u životu, jer je s njom dobio i njezine kćeri.

"Bilo je to životno rješenje 3u1, a uz svoje djevojke sam, čini se, u zrelim godinama napokon barem malo odrastao. Hvala im na svemu", izjavio je David Harbour.

Linker
28. travanj 2024 03:37