Moraš se naježiti

Svako dijete zaslužuje sretnu priču: Emotivan projekt teta iz Nazorove i Magical Book Lab-a

Želja je bila izraditi posebnu viziju Radosnice za dječicu iz Doma koju bi za njih vrijedno ispunjavale njihove tete i time im kreirale uspomenu na životni period boravka s njima u Domu.

Želja je bila izraditi posebnu viziju Radosnice za dječicu iz Doma koju bi za njih vrijedno ispunjavale njihove tete i time im kreirale uspomenu na životni period boravka s njima u Domu.

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i Magical Book Lab-a, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt "Radosnica". Ideja je potakla od kreativnog MBL tima čija je želja bila izraditi posebnu viziju Radosnice za štićenike Doma koju bi za njih vrijedno ispunjavale njihove tete i time im kreirale uspomenu na životni period boravka s njima u Domu.

U ovu su posebnu Radosnicu tete iz Nazorove svojim posvetama "unijele dušu" posvetom na stranicama Radosnice.

image

U svakoj je Radosnici topla poruka teta iz Nazorove njihovoj dječici

PRESS

Zbog spleta nepovoljnih životnih okolnosti, nažalost nisu svi roditelji u mogućnosti svojoj djeci pružiti sigurnost i zaštitu bez pomoći. No kako je misija Dječjeg doma Zagreb među ostalim i osigurati odgovarajuću skrb obiteljskog tipa, tete su odmah prihvatile ideju MBL tima s iskrenom željom da svakom djetetu izrade personalizirani spomenar na njihove zajedničke trenutke.

image

U ovoj su Radosnici sadržane mnoge uspomene

PRESS

Nakon niza sati predanog rada i dizajna kojeg su volonterski odradili kreativci iz Magical Book Lab-a, u studenom je završena i tiskana cijela naklada Radosnica koja će za Božić opskrbiti svu djecu štićenike Doma, a zatim se i nastaviti pripremati prema potrebama Dječjeg doma Zagreb.

image

Moj spomenar nastao u kreativnoj radionici Magical Book Lab-a

PRESS

Za one koji možda ne znaju, misija tima Magical Book Lab izrada je unikatnih personaliziranih knjiga s multimedijalnim sadržajem kojima svima žele omogućiti da ožive svoje uspomene i učine ih magičnima. Ovim projektom nastalim isključivo iz srca, svojom su misijom željeli pomoći unijeti malo čarolije u živote onih kojima je to najpotrebnije. Jer svako dijete zaslužuje sretnu priču.

image

Magical Book Lab poznat je po izradi personaliziranih radosnica i spomenara

PRESS

Više o ponudi personaliziranih božićnih poklona Magical Book Lab-a saznajte ovdje.

Linker
28. travanj 2024 05:28