Georgina Rodriguez

 CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK
NEVOLJE U RAJU

Sve se urotilo protiv Georgine: Hoće li izdržati u Rijadu još dvadeset mjeseci?

Dok kuloari bruje o nevoljama u raju i zlatnom kavezu Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, influencerica dolijeva ulje na vatru i tvrdi kako je - sve postigla sama.

Dok kuloari bruje o nevoljama u raju i zlatnom kavezu Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, influencerica dolijeva ulje na vatru i tvrdi kako je - sve postigla sama.

Ljubio je mnoge poznate i slavne, sve odreda ljepotice ali niti s jednom od njih nije izdržao sedam godina, koliko već traje njegova veza s 29-godišnjom zaručnicom Georginom Rodriguez. Mnogi znakovi upućuju na to da se vezi 38-godišnjeg Portugalca Cristiana Ronalda, jednog od najslavnijih nogometaša svih vremena, i španjolske influencerice bliži kraj, pa se posljednjih tjedana ne stišavaju glasine kako slavni par broji svoje posljednje dane.

No, svi koji su ikad bili u emocionalnoj vezi znaju da svaka ljubav ima svoje uspone i padove, te da nakon svake prebrođene krize veza postaje sve jača. Hoće li to biti slučaj i s Georginom i Ronaldom, tek će se vidjeti, jer čini se da je slavnom nogometašu ovih dana puna kapa svega. Na svakoj utakmici svoga kluba Al Nassre, s kojim je potkraj lanjske godine potpisao lukrativni dvogodišnji ugovor ne libi se pokazati svoje nezadovoljstvo prema suigračima, treneru, pa čak i navijačima, a Georgine odavno nema u svečanoj loži u kojoj je na prvim utakmicama svog dragog bila stalna gošća.

image

Na predstavljanju Cristiana Ronalda su na stadionu u Rijadu 3. siječnja pratili Georgina Rodriguez i djeca

FAYEZ NURELDINE AFP

Ako se tako ponaša na terenu, pred očima medija i javnosti, što li tek radi unutar četiri zida vlastite kuće, gdje ne mora imati nikakvih obzira i inhibicija, pitaju se mnogi. Prema insajderskim informacijama iz Rijada, tamo ipak nema nikakve dernjave i vike, jer je jedan od najslavnijih parova na svijetu odlučio zasad ostati zajedno samo radi zarade.

Naime, veza Ronalda i Georgine odavno je postala svojevrsni brend čiji su postulati određeni ugovorom sa strogo čuvanim klauzulama koje su se mijenjale kad je Georgina rodila dvoje djece. Navodno je za to dobila posebnu stimulaciju, jer su Ronaldu troje djece rodile - surogat majke.

image

Georgina Rodriguez je za vrijeme Svejtskog prvenstva u Katru stalno hvalila Ronalda na svom instagramu

INSTAGRAM

Kako god, apsolutno je jasno tko trenutačno ima jače adute u rukama. Jer premda je Georgina jedna od vodećih influencerica s milijunskom sljedbom, njezin domet je itekako vezan za Cristianovu slavu i ime. Mnogi, naime, sumnjaju da bi se Georgina mogla emancipirati, te nakon eventualnog prekida s Cristianom dalje nastaviti sama, još bolje i uspješnije nego kad je bila s njim. Baš kao što je to učinila njegova bivša, top-model Irina Shayk.

Zbog toga je mnogi kritiziraju i opisuju kao arogatnu materijalisticu koja bi više trebala poštivati muškarca koji joj je omogućio lagodan život, no Georgina se zasad ne obazire na ružne riječi. Nastavlja snimanje nove sezone svog showa "Ja sam Georgina" na Netflixu, te snima editorijale za modne brendove čije je zaštitno lice, a ne prestaje se hvaliti skupocjenostima kojima je u svojoj luksuznoj svakodnevici okružena.

Upravo to joj mnogi zavidnici zamjeraju, a Georgina dolijeva ulje na vatru izjavama da je sve postigla sama, te da je sve što ima stekla sama, napornim radom i trudom. Te poruke, čini se, nisu upućene toliko javnosti, koliko njezinom partneru, koji očito pršti od nezadvoljstva što svoju fenomenalnu sportsku karijeru završava u teškoj nogometnoj provinciji, pa se to prelijeva i na njihov odnos.

A početkom godine sve je izgledalo i više nego idilično: Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor težak pola milijarde eura s najboljim klubom Saudijske Arabije Al Nassrom, te se s Georginom i djecom preselio u Rijad. Uz brojne benefite koje nogometaš, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihovih petoro djece mogu uživati u toj arapskoj zemlji, definitivno spada i luksuzan smještaj, ali i mogućnost da ne budu kažnjeni za svoje ponašanje zbog kakvog bi drugi prema šerijatskom pravu - odgovarali. Za remećenje javnog reda i mira u toj su zemlji predviđene drakonske kazne, ali za Ronalda i Georginu, baš kao i za njihovu djecu to ne važi pa tako Georgina na javnim mjestima ne mora biti odjevena po strogim pravilima šerijata i pokrivena od glave do pete.

image

Na prošlogodišnjoj premijeri ‘Elvisa‘ u Cannesu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Obitelj osim toga na stalnom raspolaganju ima najbolje kuhare iz čak tri restorana, u kojima ih uvijek čeka spreman stol u zasebnoj prostoriji, a ako to žele narudžbu mogu konzumirati i kod kuće - u svom zlatnom kavezu optočenom mramorom.

Linker
28. travanj 2024 06:31