Nova zvijezda

Svi pričaju o njoj, a prepoznala ju je i Anna Wintour: Znate li tko je Ice Spice?

Mlada reperica Ice Spice došla je na Met Galu, a nedavno je snimila uzbudljiv spot i pjesmu sa slavnom Nicki Minaj.

Iz Bronxa direktno na Met Galu! Mlada američka reperica Ice Spice, pravog imena Isis Naija Gaston, prvi put je prisustvovala najvažnijem modnom događanju na koji ju je pozvala Anna Wintour, urednica magazina Vogue i šefica Met Gale što je samo još jedna potvrda da ćemo o 23-godišnjoj reperici još čuti. Ice Spice je za svoj debitantski dolazak na prestižno događanje odabrala haljinu modne kuće Balmain s velikim šlepom i prozirnim detaljima, čije je odala počast preminulom njemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu kojem je ovogodišnji event bio posvećen. Svoje narančaste kovrče zamijenila je zalizanim stylingom, a kao modni dodatak odabrala je vintage fotoaparat.

"Jako sam počašćena i sretna što sam ovdje. Bila sam vrlo nervozna kada sam stigla na crveni tepih, ali kada sam čula da povikuju moje ime, osjećala sam se puno bolje", otkrila je mlada glazbenica La La Anthony, reporterki s crvenog tepiha.

image

Ice Spice na Met Gali

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

Tko je mlada umjetnica koja je posljednjih mjeseci privukla veliku pažnju hip-hop zajednice?

Ice Spice u glazbenoj industriji je od 2021., a svi su je zavoljeli zbog iskrenosti i naglašenog samopouzdanja. Naime, ona sebe opisuje kao "savršenu, samosvjesnu i duhovitu djevojku". Publiku je osvojila svojim glazbenim izričajem, a primijetila ju je i poznata reperica Nicki Minaj s kojom je snimila duet "Princess Diana". Iako je i prije suradnje bila popularna, ovaj duet ju je lansirao u svijet celebrityja pa tako danas ima više od sedam milijuna pratitelja na Instagramu. Osim dueta s Nicki, popularne pjesme su i "In Ha Mood", "Bikini Bottom", "Munch", "Actin A Smoochie"...

Ice Spice je najstarija od petero braće i sestara, a ljubav prema repanju naslijedila je od oca koji je bivši reper. Obožavala je slušati Lil Kim i Nicki Minaj, a svoje umjetničko ime smislila je kada je imala samo 14 godina.

"Izabrala sam Ice Spice jer se rimuje. Bila sam jako mlada i tražila sam ime za Instagram. Pitala sam se što se rimuje s riječi "Ice" (led), a to je bila riječ "Spice" (začiniti). Osim toga, ja obožavam ljutu hranu, i danas na sve stavljam ljuti umak", otkrila je reperica koja je dugi niz godina u slobodno vrijeme igrala odbojku, koju je sada zamijenila s pole danceom.

Njezin ljubavni status do sada je nepoznat javnosti zato što svoju privatnost želi sačuvati za sebe, ali priznala je da ne voli spojeve na javnim mjestima, osobito sada kada je popularna. "Volim biti kod kuće i jako uživam u svoja četiri zida. Ne volim ići u javnost s dečkom, osovito ne sad. Moj savršen spoj je doma, da jedemo i gledamo filmove. Tako najbolje možeš upoznati nekoga", priznala je.

Linker
25. travanj 2024 10:39