Sreća najveća

Tatina mezimica: Glumac Miraj Grbić ne skriva koliko uživa u očinstvu i svojoj kćerkici Billie

Glumac s holivudskom karijerom, poznatiji kao Čombe iz serijala ‘‘Lud, zbunjen, normalan‘‘, potpuno se uživio u ulogu tate koji svaki slobodni trenutak provodi sa svojom dvomjesečnom kćerkicom.

"Djevojčica Billie stigla nam je u petak, 15. listopada 2021. Njezin prvi plač bio je najslađi zvuk koji sam ikad čula. I samo tako, jednim pogledom u njezine oči vratila mi je vjeru i ljubav u čovječanstvo", pohvalila se glumica Marija Omaljev (39) na Instagramu nakon što je u Los Angelesu gdje živi sa suprugom, bosanskim glumcem Mirajom Grbićem,(45) rodila njihovo prvo dijete. A da je malena odmah ukrala i srce svom tati kojeg domaća publika još uvijek gleda u reprizama serijala "Lud, zbunjen normalan" može se vidjeti iz njegovih objava na društvenim mrežama.

Još u bolnici, s kćeri u naručju u svom duhovitom stilu napisao je: "U petak sam rezervirao ulogu tate. Još uvijek radim na karakteru, ali preda mnom je cijeli život da ga usavršim. Volim te od sada do vječnosti."

image

Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbićzajedno su glumili i u drugoj sezoni sapunice 'Ruža vjetrova'.

VOJKO BASIC/CROPIX

Čitajte i: Stigla je malena Billie: Nakon 13 godina braka domaćem glumačkom paru ostvario se najveći san

A ovih dana uz tekst: "Ti si jedna smiješna mala beba", objavio je fotografiju iz njihovog doma kako s malenom leži na kauču, a njegov osmijeh i zaljubljeni pogled govori više od riječi.

Nema sumnje da im je djevojčica unijela neviđenu radost i ljubav u njihove živote, koje su nakon uspješne karijere u domovini, od 2013. odlučili nastaviti graditi na zahtjevnom filmskom tržištu u Hollywoodu.

Na preseljenje u Los Angeles odlučili su se nakon što je Miraj Grbić igrao u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh" uz Toma Cruisea. Za sada uspješno gradi holivudsku karijeru, glumio je u nekoliko američkih serija, imao je i manju ulogu u filmu "Brzi i žestoki", a i Marija Omaljev uspjela je igrati u nekoliko kratkih filmova.

Nju je domaća publika zavoljela kroz serije "Ruža vjetrova", "Dolina sunca" i "Lud zbunjen normalan" gdje se njezin suprug proslavio s ulogom ne baš pametnog, ali simpatičnog Čombe.

Linker
19. travanj 2024 02:32