DOBRO JUTRO

Tatina preslatka mala čupavica: Pedri Soltzu najdraža su buđenja uz kćerkicu Isabellu

Brazilski model i lanjski pobjednik "Plesa sa zvijezdama" sa suprugom Iris Cekuš i starijom kćeri Larom uživa u prvim danima s novorođenom Isabellom Marie.

Najpoznatiji hrvatski Brazilac Pedro Soltz, model i lanjski pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" kao i svaki otac ne može odoljeti svojim kćerima 11-godišnjoj Lari i malenoj Isabelli Marie, rođenoj prije šest tjedana. Tatina preslatka mala čupavica oduševila je Soltzove pratitelje na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj je objavio posljednji selfie s kćerkicom u krevetu.

Njegova plesna partnerica Gabriela Pilić čestitala mu je riječima: "‘Ma daaaaj, je li realnaaa", a Pedro i njegova supruga Iris Cekuš primili su brojne komplimente na račun djevojčice, na koju nitko ne može ostati ravnodušan. Iris Cekuš i Pedro Soltz upoznali su se 2010. godine na snimanju modne kampanje u Milanu, vjenčali su se prije šest godina i nastavili zajednički život u Zagrebu, a da nakon 11-godišnje Lare čekaju drugo dijete, objavili su u studenom prošle godine.

Prvi editorijal s kćerkicom Isabellom Marie snimili su prije tri tjedna ekskluzivno za Gloriju, a malena - iako je na setu bila okružena "vojskom" ljudi - niti u jednom trenutku nije zaplakala. Ušuškana u naručju svojih roditelja i jedanaest godina starije sestre Lare bila je mirna i tiha pa je višesatno snimanje obiteljskog editorijala prošlo u trenu, opušteno, s mnogo topline i pozitivne energije.

image

Iris Cekuš s kćerima Larom i Isabellom

"Isabella Marie je dobra i nezahtjevna beba. Plače samo kad je gladna, a zaspi čak i bez uspavljivanja. Noću tako čvrsto da je moram buditi kako bih je nahranila", izjavila je ponosna mama Iris Cekuš. Nakon rođenja bebice njihov se bioritam potpuno promijenio, te se sve sada vrti oko Isabelle, ali su odlično organizirani i međusobno se nadopunjuju. Iris u prosjeku doji svaka tri sata i uglavnom dežura noću, a Pedro je preuzeo dnevne obaveze.

image

Pedro Soltz s kćerkicom

"Svaki dan nam još netko uskoči: dolaze moja mama, baka, sestra... - i svi su na neki način uključeni u brigu oko Isabelle. No, Pedro je naš osobni asistent, taksist i dostavljač. Ustaje prvi, ode u nabavu i donese sve što nam treba, ali i preuzme Isabellu ako poželim malo duže ostati u krevetu", rekla je Iris i dodala kako Pedro priprema Laru za školu, vozi je na izvanškolske aktivnosti te odlazi na roditeljske sastanke. Njihova kći Lara je također uzbuđena i angažirana oko sestre, a upravo ona je sestrici - odabrala ime.

image

Pedro Soltz i Iris Cekuš sa svojom malom čupavicom

Linker
22. travanj 2024 20:05