Otkrio Donald

Teški dani: Zbog bolesti u obitelji Melania Trump praznike nije provela s najmilijima

Obitelj je objavila na društvenim mrežama zajedničku fotografiju, a mnogi su se pitali koji je razlog izbivanja bivše američke prve dame.

Obitelj Trump blagdane je proslavila u Mar-a-Lagu na Floridi, no zajedničkom druženju nije prisustvovala Melania Trump. Naime, zaručnica sina Donalda Trumpa, Kimberly Guilfoyle, objavila je na društvenim mrežama obiteljsku fotografiju, a mnogima su se stvorili "upitnici iznad glave" zbog izbivanja 53-godišnje bivše prve dame SAD-a. Donald Trump objasnio je publici okupljenoj na Palm Beachu uoči dočeka 2024. godine da je Melania trenutno s njegovom punicom, 78-godišnjom Amalijom Knav, koja je hospitalizirana u Miamiju zbog lošeg zdravstvenog stanja.

"Melania je oduvijek bila privržena cijeloj svojoj obitelji, stoga ne čudi što je odlučila provesti Božić sa svojom bolesnom majkom", objasnio je izvor blizak Melaniji za Fox News Digital. Međutim, bivša je prva dama u posljednje vrijeme često odsutna na većim javnim događanjima, što iznenađuje s obzirom na to da je navodno postigla dogovor s Trumpovima o češćem javnom pojavljivanju zbog američkih predsjedničkih izbora u 2024. godini.

"Melania je shvatila da je vrijeme da se pridruži poznatim prvim damama i ostavi svoj trag u povijesti... osjeća se spremnom drugi put preuzeti tu ulogu", rekao je izvor za Page Six i dodao da Trumpova uža obitelj čvrsto stoji iza njegove kandidature.

image

Donald Trump kandidirao se za američke predsjedničke izbore u 2024. godini

EDUARDO MUNOZ ALVAREZ AFP

Inače, u javnosti se sve češće mogu čuti glasine da je supružnicima brak na klimavim nogama otkako se Donald Trump 2023. godine suočio s optužnicom da je platio šutnju poznate porno zvijezde, Stormy Daniels, s kojom je imao aferu. Poznato je kako je Melania Trump dobila slom živaca kada je saznala za suprugovu aferu, jer je u krevetu s njom završio svega četiri mjeseca nakon rođenja njihovog 17-godišnjeg sina Barrona. Premda je Melaniji tada postalo jasno s kim ima posla, ipak nije raskrstila sa 78-godišnjim bivšim američkim predsjednikom.

Linker
20. travanj 2024 08:58