Šime Vrsaljko

 DAMIR KRAJAC/CROPIX
GOTOVO JE

Totalni zaokret Šime Vrsaljka: Promjene u životu ljubimca nacije podržava partnerica Kaja

Prema podacima Transfermarkta, najpouzdanije stranice o statusu i tržišnoj vrijednosti nogometaša, popularni Šime je postao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru

Prema podacima Transfermarkta, najpouzdanije stranice o statusu i tržišnoj vrijednosti nogometaša, popularni Šime je postao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru

Legendarni nogometni reprezentativac i dobri duh svlačionice vatrenih Šime Vrsaljko definitivno je okončao svoju profesionalnu igračku karijeru. Svi pamtimo nezaboravne prizore sa Svjetskog prvenstva u Rusiji koje nam je priuštio, a Vrsaljkove fotografije na kojima slaveći pobjede vatrenih leži na travi ljubeći hrvatsku trobojnicu obišle su svijet i postale jedan od simbola tog natjecanja.

Od navijača i terena se oprostio tiho i bez pompe, jer je nakon razlaza s upravom svog posljednjeg kluba, grčkog prvoligaša Olympiakosa posljednjih mjeseci bio slobodan igrač bez angažmana. Prema podacima Transfermarkta, najpouzdanije stranice o statusu i tržišnoj vrijednosti nogometaša, popularni Šime je postao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru.

Šime Vrsaljko još nije službeno objavio prekid, ali se lani emotivnom objavom uoči Svjetskog prvenstva u Dohi oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je upisao 52 nastupa. "Nije lako, ali... vrime je. Dobri duh svlačionice, generator pozitivne energije Šime Vrsaljko odlučio je okončati reprezentativnu karijeru te se prigodnim, emotivnim dopisom oprostio od dresa Vatrenih", napisali su tada čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveze uz presliku Šiminog pisma.

image
IVICA DRUSANY/SHUTTERSTOCK IVICA DRUSANY/SHUTTERSTOCK

U karijeri je igrao za Lokomotivu, Dinamo, Genou, Sassuolo, milanski Inter i Olympiakos, a najveći trag ostavio je u Atleticu iz Madrida, gdje je bio ljubimac Diega Simeonea, argentinskog trenera najzaslužnijeg za preporod tog kluba. Nakon osvajanja svjetskog srebra s hrvatskom reprezentacijom u Rusiji, Vrsaljko je dugo imao problema s ozljedama, mučio se s formom i nije konstantno igrao, pa se posvetio obitelji i ulozi oca.

image
FRANCOIS XAVIER MARIT AFP

Šimina kćerkica Viktorija, koju je dobio u vezi sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar, u travnju će proslaviti prvi rođendan. Prvi put se u javnosti s atraktivnom Slovenkom pojavio na vjenčanju svog reprezantivnog kolege Dominika Livakovića i njegove izabranice Helene Matić u Zadru. Iz braka sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Zadrankom Mateom, Šime Vrsaljko ima petogodišnjeg sina Brunu.

image

Zadrani su svom ljubimcu priredili spektakularan doček 2018.

JURE MISKOVIC/CROPIX

Kaja Vidmar ne skriva koliko par uživa zajedno, te na svom Instagram profilu redovito objavljuje idilične fotografije s kćerkicom Viktorijom i svojim ljubimcem, njemačkim ovčarem Nerom. Kaja Vidmar je apsolutno podržala Šimu u njegovoj odluci da se oprosti od reprezentativne karijere i tada je objavila fotografije njihove kćeri koja leži na tatinom dresu, baš kao što je Šime ležao na hrvatskoj zastavi i ljubio je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. "Tata volimo te puno! Ti si naš ponos", napisala je tada Kaja.

Linker
26. travanj 2024 05:20