JE LI SAD STVARNO DOSTA?

Treći put se razvode! Je li ovo kraj zajedničkog života roditelja poznate pjevačice?

Američki country glazbenik Billy Ray Cyrus i producentica Tish Finley nakon tri desetljeća braka s petero djece definitivno su, čini se, zaključili da ih više ništa ne spaja i ne može održati na okupu.

Prepuna uspona i padova ljubavna priča Tish Finley i Billyja Rayja Cyrusa usitinu je nevjerojatna. Roditelji američke pjevačice Miley Cyrus oženili su se u tajnosti 1993., a godinu prije toga njezin je otac dobio dvoje djece s dvije različite žene. U travnju 1992. dobio je sina Christophera Codyja s Kristin Luckey, svojom partnericom zbog koje se nakon pet godina razveo od glazbenice Cindy Smith, supruge i suradnice s kojom je napravio pjesmu amblematskog naziva 'Where'm I Gonna Live?' (Gdje ću živjeti) sa svog debitantskog country albuma 'Some Gave All' (Neki su dali sve).

image

Mama i tata su dopratili Miley Cyrus na 61. dodjelu nagrada Grammy 2019.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

U studenom iste godine s glumicom i producenticom Leticijom Tish Finley dobio je kćer Miley Ray Cyrus, a nakon vjenčanja posvojio je i njezino dvoje djece - kćer Brandi, danas 35-godišnju glumicu, te sina Tracea, danas 33-godišnjeg pjevača i gitarista kalifornijskog pop-rock benda Metro Station.

image

Tish Cyrus i Billy Ray Cyrus na gala večeri MusiCares Person u Los Angelesu 2019.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Njihovo drugo zajedničko dijete, sin Braison rođen je 1994., a 2000. dobili su i kćer Noah Lindsey Cyrus, pjevačicu i glumicu.

Čitajte i: TEŠKI DANI ZA ZVIJEZDU PULP FICTIONA, POTPISALA JE I ČETVRTI RAZVOD BRAKA

Prvih godina živjeli su na ranču u gradiću Thompson's Station u Tennesseeju u blizini Nashvillea, a u Los Angeles su se preselili 2005. zbog snimanja tinejdžerskog serijala 'Hannah Montana' koji je u naslovnoj ulozi proslavio njihovu kćer Miley Cyrus. U njemu je epizodnu ulogu dobila i Brandi Cyrus.

image

Otac i kći Billy Ray Cyrus i Miley Cyrus u TV serijalu 'Hannah Montana' 2006.

MICHAEL DESMOND/DISNEY CHANNEL/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Za vrijeme snimanja završne četvrte sezone 'Hannah Montane' Billy Ray Cyrus podnio je zahtjev za razvod, koji je pet mjeseci kasnije u ožujku 2011. - povukao.

U lipnju 2013. zajednički život je dozlogrdio Tish koja je u svom zahtjevu za razvod kao razlog navela - nepremostive razlike.

image

Billy Ray Cyrus s dvogodišnjom kćerkicom Miley 1994.

SCOTT WEINER/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Na kraju su ih ipak prevladali uz pomoć bračnih savjetnika i psihoterapije, a sutkinja je zahtjev za razvod odbacila 2017. nakon što se supružnici nisu pojavljivali na zakazanim ročištima.

image

Miley Cyrus s majkom Tish 2006.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

U svom drugom brakorazvodnom zahtjevu, koji je podnijela ovih dana, Tish Finley je kao razlog za okončanje braka navela dugu razdvojenost, pojasnivši da s Billyjem Rayjem Cyrusom već dvije godine ne dijeli niti stol, niti postelju.

Hoće li roditeljima slavne pjevačice treća biti sreća ili će i ovaj put uspjeti nadvladati sve međusobne razlike koje ih razdvajaju - saznat ćemo idućih mjeseci.

Linker
12. travanj 2024 05:44