Napokon sretna i mirna!

Trudna Kelly Osbourne proslavila važan datum: ‘Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću uspjeti, ne bih mu vjerovala!‘

Kći slavnog glazbenika, koja očekuje svoje prvo dijete, na Instagramu se pohvalila kako je već godinu dana trijezna.

‘‘Voljela bih da sam do sada već udana i da imam djecu, ali to mi zbog ovisnosti nikada nije bilo u prvom planu. Moj brat Jack ima tri prekrasne kćeri i sada vidim koliko sam propustila u životu jer sam bila poremećena ovisnica koja je stalno govorila - OK prestat ću sa svim kada zatrudnim", ovako je prije točno godinu dana govorila Kelly Osbourne, a sebi dano obećanje je i ispunila.

image

Buduća mama ovih dana obilazi Los Angeles u potrazi za obiteljskim domom.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kći britanskog rokera Ozzyja Osbournea, koja je već u poodmaklom blaženom stanju, ovih je dana snimljena na ulicama Los Angelesa. Mlada žena ponosno je istaknula svoj trudnički trbuh, a u petak se na svom Instagramu pohvalila i da je već godinu dana trijezna.

"Da mi je netko prije 365 dana rekao da ću uskoro biti trijezna, sretna i da ću postati mama, nasmijala bih mu se u lice misleći da je ta osoba luda"', napisala je 37-godišnja voditeljica i modna kreatorica uz znakovite brojke.

Podsjetimo, Kelly je prošle godine otvoreno progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama na koje se navukla u ranoj mladosti. U podcastu svoje prijateljice DJ Fat Tony ispričala je da je godinama konzumirala koktele amfetamina, sredstava za smirenje i marihuane, od čega se pokušala odviknuti čak sedam puta.

Čitajte i: NISAM MISLILA DA ĆU BITI ŽIVA U DOBI OD 35 GODINA. BILO JE TEŠKO POKAPATI PRIJATELJE'

image

Kelly je nedavno bila na baby showeru kod njezinog brata Jacka čija je supruga također trudna.

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

To joj je napokon uspjelo 2017. godine, kada je, prema vlastitim riječima, shvatila da neće dočekati 35. rođendan, ako tako nastavi živjeti.

Prava sreća nasmiješila joj se kad je prošle godine prohodala s glazbenikom Sidom Wilsonom (45) kojeg poznaje praktički od djetinjstva. Vijest o Kellyinoj trudnoći par je objavio u svibnju ove godine.

"Izvan sebe sam od sreće što vam mogu priopćiti da ću postati mama", pohvalila se prije mjesec dana buduća mama.

Linker
25. travanj 2024 06:00