Profimedia, Getty Images
PREGLED TJEDNA

Trudnoće, skandali i sjajni modni odabiri: zanimljiv tjedan u svijetu slavnih

Ulaskom u novi tjedan donosimo pregled najvažnijih, najčitanijih ili najzanimljivijih vijesti iz svijeta celebrityja koje su obilježile prethodnih sedam dana. Evo o čemu se najviše govorilo.

Kim Kardashian nosi komade iz kolekcije Kanyea Westa

Peta kolekcija modnog brenda Yeezy američkog repera i dizajnera Kanyea Westa predstavljena je u Pier 59 Studios u New Yorku. Iako su, poučeni ranijim iskustvom, posjetitelji očekivali spektakl, sve je prošlo bez prevelike pompe i više je pozornosti privukla njegova supruga Kim Kardashian West koja je još prije revije na ulici predstavila modnu kombinaciju iz nove kolekcije. Bordo komadi dominiraju njegovom novom linijom, ali jednaku je pozornost dao i kamuflažnom uzorku koji provlači kroz većinu svojih kolekcija.

AG_170738 -  - New York, NY - Kim Kardashian opts for no bra as she heads to Kanye West's fashion show. Kim went for an all purple ensemble as she steps out for New York Fashion Week.

Pictured: Kim Kardashian
 15 FEBRUARY 2017

 
Maria Buda
(917) 242-1505
mbuda@akmgsi.com
 
Mark Satter
(317) 691-9592
msatter@akmgsi.com or sales@akmgsi.com, Image: 321101847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Kim Kardashian je punila novinske stupce i novom bojom kose. Naime, u čast svojoj najboljoj prijateljici Paris Hilton koja je u petak proslavila 36. rođendan pojavila se u plavom izdanju u objavi na Snapchatu, ali već dva dana kasnije fotografirana je sa svojom uobičajenom dugo, smeđom frizurom. To je, jasno, potaknulo nagađanja je li se Kim u plavušu pretvorila uz pomoć – perike.

A post shared by Hairstylist (@chrisappleton1) on

Nicole Kidman objavila da se skoro udala za Lennyja Kravitza

Glumica je u razgovoru kojim je promovirala novu televizijsku seriju "Male laži" upitana o svojoj kolegici Zoë Kravitz, koja također glumi u serijalu, rekla – "Pa naravno da poznajem Zoë, bila sam zaručena za njezinog oca. To je sve u obitelji."

Nicole Kidman i Lenny Kravitz bili su u vezi 2003. godine nakon njezinog razvoda od Toma Cruisea, ali ta veza nikada nije bila potvrđena. Ona se tri godine kasnije udala za country zvijezdu Keitha Urbana s kojim je i dalje u braku. Glumica je već ranije bila otkrila da je bila tajno zaručena, ali dosad nije otkrila o kome je bila riječ. 2007. godine je za Vanity Fair izjavila – "To jednostavno nije bilo to, ja nisam bila spremna. Mi nismo bili spremni."

NASHVILLE, TN - JUNE 05:  Lenny Kravitz, Nicole Kidman and Keith Urban attend the 2013 CMT Music awards at the Bridgestone Arena on June 5, 2013 in Nashville, Tennessee.  (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Getty Images

Vanda Winter na Instagramu otkrila da je Petra Kurtela trudna

Glumica i pjevačica Vanda Winter na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira za svojom kolegicom Petrom Kurtelom, a u opisu je napisala "Trbušaste, bosonoge, trudne".

Petra Kurtela dosad je tajila svoju trudnoću, ali sada je otkrila da je trudna već petnaest tjedana i da nosi dječačića. To će njoj i njezinom dečku Igoru biti prvo dijete.

Otkriven spol blizanaca koje čekaju Amal i George Clooney

Jedna od vijesti iz svijeta poznatih i slavnih koja se najbrže širila posljednjih dana bila je ona o trudnoći Amal Clooney. Dijelom je to zato što su ona i suprug George Clooney jedan od najpoznatijih parova, a dijelom zato što je samo tjedan dana ranije Beyoncé objavila da očekuje "dupliće".

Dok slavna glazbenica još uvijek krije spol svojih blizanaca, majka 55-godišnjeg glumca nije više mogla čuvati tajnu i otkrila hoće li Clooneyjevi u lipnju dobiti dva sina, dvije kćeri ili, pak, sina i kćer. Amal i George Clooney početkom ljeta ove godine će prvi put postati roditelji, a vijesti je sada, nakon što ih je prošlog tjedna prva objavila voditeljica Julie Chen u showu The Talk, potvrdila i Nina Clooney, majka slavnog glumca, koja je otkrila kako par očekuje djevojčicu i dječaka.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 11:  George Clooney and Amal Clooney attend the 'Hail, Caesar!' premiere during the 66th Berlinale International Film Festival Berlin at Berlinale Palace on February 11, 2016 in Berlin, Germany.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Jennifer Lopez svojom modnom kombinacijom zabljesnula na dodjeli Grammyja

Iako je u posljednje vrijeme više punila novinske stupce svojom navodnom vezom s glazbenikom Drakeom nego glazbom, latinodiva se ovog puta našla u fokusu zahvaljujući modnoj kombinaciji u kojoj je stigla na dodjelu Grammyja. Izazovnom haljinom u nježno ružičastoj boji Jennifer Lopez pokazala je da je u odličnoj formi - u kreaciji iz haute couture kolekcije kuće Ralph&Russo mnoge je podsjetila da je ultimativna zavodnica s crvenog tepiha.

Profimedia, Pacific coast news

Princ William i vojvotkinja Catherine zasjenili holivudske glumce

Unatoč brojnim poznatim glumcima, na svečanoj dodjeli nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti u Londonu najviše su pozornosti privukli vojvotkinja Catherine i princ William.

Za vojvotkinju Catherine ovo je bio prvi dolazak na svečanu dodjelu pa je za tu priliku svoj styling povjerila jednoj od omiljenih britanskih modnih kuća Alexander McQueen. Crvenim tepihom prošetala je u elegantnoj crnoj haljini sa sitnim bijelim cvijećem koja joj je otkrivala ramena, a uskladila ju je s upečatljivim naušnicama koje je stavila u fokus podignutom frizurom.

REUTERS

Jedina kći Elvisa Presleya u obiteljskom pedofilskom skandalu

Zabrinuti socijalni radnici oduzeli su unuke Elvisa Presleya njihovim roditeljima nakon što je njihova majka Lisa Marie Presley pronašla hrpu uznemirujućih fotografija i videozapisa u računalu njihovog oca.

Osmogodišnje blizanke Finley i Harper Lockwood sada su zbrinute u kalifornijskom Centru za socijalnu skrb, a sudski proces koji će odrediti njihovu budućnost najavljen je za ožujak. Lisa Marie Presley, kći jednog od najvećih glazbenika u povijesti rock glazbe, tvrdi da je pronašla vrlo uznemirujući sadržaj u računalu oca djevojčica, njezinog četvrtog supruga Michaela Lockwooda.

Presley i Lockwood, 55-godišnji glazbenik, razdvojili su se u lipnju prošle godine nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod.

Reuters
Lisa Marie Presley i Michael Lockwood, 2012.

Linker
20. travanj 2024 02:58