Claudia Schiffer s mačkom koji igra važnu ulogu u filmu njezinog supruga

 HENRY NICHOLLS AFP
Glavna zvijezda

Upoznajte Chipa: Nepo mačak Claudije Schiffer dobio važnu ulogu u filmu njezina supruga

Na premijeri akcijskog špijunskog trilera "Argylle" redaetlja Matthewa Vaughna najveća zvijezda stigla je u putnoj torbi njegove supruge Claudije Schiffer.

Na premijeri akcijskog špijunskog trilera "Argylle" redaetlja Matthewa Vaughna najveća zvijezda stigla je u putnoj torbi njegove supruge Claudije Schiffer.

Na londonskoj premijeri filma "Argylle" u kinu Odeon Luxe okupila se glumačka krema predvođena fenomenalnom glumačkom ekipom koju je na setu okupio redatelj Matthew Vaughn. Engleski redatelj i producent glavne je uloge u svom akcijskom špijunskom trileru dodijelio glumcima Bryce Dallas Howard, Henryju Cavillu, Dua Lipi, Samuelu L. Jacksonu i Ariani DeBose, no glavna je zvijezda na crveni tepih stigla u ruksaku njegove supruge, njemačkog topmodela Claudije Schiffer.

image

Claudia Schiffer sa suprugom Matthewom Vaughnom

HENRY NICHOLLS AFP

Riječ je o mačku Chipu, čiji se lik našao i na plakatu filmu koji u kinodistribuciju stiže 2. veljače. A Claudia Schiffer na londonsku premijeru ga je donijela osobno u putnoj torbi za mačke, kroz čiji je otvor provirivala Chipova dlakava glava. Posao se čini lagan, ali nije, jer Chip prema procjenama poznavatelja mačaka teži između pet i sedam kilograma, a ulogu u filmu redatelja Matthewa Vaughna je dobio preko veze i tako se preko noći prometnuo u najpoznatijeg nepo mačka u filmskom svijetu. Nepo beba je, naime, uobičajeni kolokvijalni naziv za potomke slavnih iz svijeta showbiznisa kojima kontakti, te slavno prezime očeva i majki otvaraju sva vrata, pa se Chip analogijom, kao ljubimac slavnog para može smatrati - nepo mačkom.

image

Haljinu je modno uskladila s Chipovom torbom

HENRY NICHOLLS AFP

Chip je, naime, u stvarnom životu ljubimac Claudije Schiffer koja ga toliko obožava da je svoj profil na Instagramu zatrpala objavama o njegovim mačjim dogodovštinama.

image

Chip je na premijeru stigaou putnoj torbi

HENRY NICHOLLS AFP

Claudia Schiffer je za premijeru odabrala žuto-srebrnu metalik haljinu s motivima dijamantnog uzorka, koja se po motivima podudarala s Chipovom putnom torbom, koja se poput ruksaka može nositi i na ramenu. Sličnu haljinu Claudia Schiffer prvi put je odjenula na Versaceovoj reviju na Milanskom tjednu mode lanjskog rujna.

image

Plakat filma

PRESS

U filmu glavnu žensku ulogu inače igra Bryce Dallas Howard, koja je prema riječima gledatelja, savršeno utjelovila lik Elly Conway, autorice popularnih špijunskih romana koja svoj životni prostor dijeli s ljubimcem Alfiejem.

image

Claudia Schiffer obožava svog mačka

HENRY NICHOLLS AFP

U filmu glavnu žensku ulogu inače igra Bryce Dallas Howard, koja je prema riječima gledatelja, savršeno utjelovila lik Elly Conway, autorice popularnih špijunskih romana koja svoj životni prostor dijeli s ljubimcem Alfiejem."Ne događa se svaki dan da mačka napiše knjigu...", tajnovito je na svom profilu događaj najavila njegova ponosna vlasnica Claudia Schiffer.

image

Claudia Schiffer mačku je preko veze osigurala ulogu u filmu svog supruga

HENRY NICHOLLS AFP
Linker
28. travanj 2024 12:43